Derby de Cluj. Povestea „U”-CFR continuă

Luni are loc un nou meci din seria Derbyurilor de Cluj. Un meci intre CFR si U, pe stadionul din Gruia, unde fortele par, de data aceasta, cam inegale.

CFR e pe locul 2 iar U, in spate, pe 11, cu două victorii în acest sezon. Meciul e important, ca orice Derby de Cluj!

Am citit multe articole interesante. Recomand o statistică , nu sunt sigur ca e cea mai exactă, dar e buna, nu am avut timp sa o compar cu a mea,  aici

Cum vor arăta echipele aici

O galerie FOTO cu ISTORIA derbyului, la care am contribuit si eu aici

Ceea ce s-a intamplat saptamana asta, joaca de-a inchisul si deschisul stadionului nu a fost buna deloc. A fost complet neinspirata dar putea fi evitata. A fost facuta intentionat am impresia, asta nu e bine deloc. Nu stiu de ce clubul CFR a venit din nou cu povestile asta cu inchiderea stadionului, dar e bine ca pana la urma se joacă cu public. Chiar nu se putea fara provocarile astea?

Suporteri _U_Cluj_RD

Fanii lui U au refuzat sa cumpere bilete cu 10 lei in sectorul denumit popular „ţarc” si au luat bilete cu…60 lei, un pret enorm per tichet, si vor sta la Tribuna II. E tribuna a carui WC-uri au fost devastate pe 24 martie, cand U invingea cu 1-2 dupa….42 de ani.

Sper sa nu mai fie devastări, dar semnele nu sunt bune după ce suporterii lui U au anuntat ca se vor imbraca in negru si vor marsalui spre stadion. Apoi din nou se vor intalnin cu barajele de politie si jandarmi, iara vor fi luati la purecat, se va  face aglomeratie.

Sper ca totul sa se intample in tribuna si sa castige Universitatea dar fara devastari, cu care nu am cum sa fiu de acord.

E Cluj contra Cluj, sa mergem la stadion si sa vedem un meci bun!

Povestea continua din 1920!

PS1

Cine mai doreste cartea mea si a lui Bogdan Stanciu dedicată derbyului, Cluj contra Cluj. Istoria celui mai vechi derby local din Romania.U-CFR 1907, poate sa isi lase la comment telefonul si il sun. Pret 10 lei volumul.

PS2.

60 de lei la tribuna II mi se pare un pret foarte mare

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *