Despre "U"

„U” a iesit din obiectiv ca si loc in clasament dupa victoria Stelei in „Groapa”. Dar e normal sa fie asa pentru ca jocul de la Sibiu, slabut, nu ii mai dadea dreptul lui „U” sa stea pe un loc asa fruntas. Cu Otelul „U” a jucat cu determinare dar abia a egalat in final, dupa o dominare totala in a doua repriza a campioanei en titre. A pierdut derby-ul din Gruia, unul cu o incarcatura simbolica foarte mare, deci un alt rezultat negativ. O infrangere si doua egaluri in ultimele trei meciuri e cam nasol, mai ales ca Vointa putea fi batuta. E drept, nici CFR nu a stralucit cu Sibiul, din contra, trebuia sa valideze arbitrul golul ala din minutul 75 al sibienilor si atunci cred ca meciul era cam jucat. Asa a marcat Renan si CFR, iata, e la 1 punct de lider, de „caini”.

Sa ne intoarcem la „U”. Locul 5 e unul bun, cred eu ca „U” are echipa de locul 5. De la Maier si Predatu nu a stat asa bine „U” in clasament in tur, deci de pe timpuri….Asta e meritul echipei,a conducerii tehnice si a patronatului. Conditii sunt. Suporterii sunt fantastici.

„U” este insa acum in scadere de turatie. Badea greseste cu pe Niculescu, acesta a jucat 10 minute cu CFR si deloc cu Sibiu. Niculescu a scazut, e drept, si Tony e in voga.   Dar sa nu il bagi cu Sibiu e o greseala, imi pare rau. Avea „foame” de fotbal, dupa ce a fost suspendat cu Otelul, si jocul impunea sa intre, macar 10 minute. Nu am nimic cu Vladut Morar, e bine ca se incurajeaza tineri dar trebuia si Niculescu sa joace. Aici cred si stiu ca e mai mult decat o lipsa de viziune a lui Badea. Cred ca e ceva deja personal. Nu am informatii, am flerul meu si experienta mea, dar unele povesti mi-au trecut pe la ureche. Ziaristii sportivi stiu mai bine, ca sunt in fenomen 24 din 24 si ce spun ei nu e ok despre relatzia Badea-Niculescu.

Orice ar fi, chiar daca Claudiu e la un pas de retragere, pentru ce a facut aici, pentru ce model de comportament este  tre lasat sa joace macar in finaluri de meci, si mai ales la 0-0 cu Sibiu. Povestea asa cu „nu permitea terenul” , „nu se descurca” sa o creada prostii. Ca jucator esti platit sa mori pe teren. Si Niculescu a dovedit ca stie sa „moara” pentru „U”. Repet e ok cu tineret dar trebuie si experienta.

Poate o sa vedem ceva schimbari cu Vaslului ‘Dulaului”, un meci care trebuie castigat de „U” ca sa avanseze din nou in primele 5.

Ne vedem pe Cluj Arena!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *