Dezamagire de vara

Am stat o ora pe o terasa ieri dimineata. Am stat intentionat sa vad cati trecatori au un ziar in mana. I-am numarat. Trei au fost doar. Unul cu o Gazeta Sporturilor, altul cu un Szabadsag si al treilea cu Adevarul de Seara. Intr-o ora! Nu stiu ce  inseamna asta….Pe terasa nu citea nimeni nimic, dar absolut nimic. In Occident se citeste dimineata in draci. Cand am fost la Paris in concediu 2008 toti citeau Le Parisien, Lequipe etc.

Pai si atunci cum sa aiba presa tiraj si impact cand in jurul meu e o indiferentza enorma?? Unii lanseaza ziare vara, cu sperante si eforturi…oare pentru cine? La cine se adreseaza?

De ce nu citesc clujenii ziare??

PS

caut noul cotidian servus cluj la chioscuri, in centru. Vreau sa il cumpar. Nu il gasesc aproape nicaieri. Sper sa se remedieze. Luni chioscarii de langa teatru si din centru cu doua exceptii nu auzisera de acest nou cotidian. Trebuie remediata situatia.

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Dezamagire de vara

  1. Tibi, e o situatie parca si mai disperata in Cluj. de bine de rau prin Alba mai vezi o Unirea, rpin Sibiu te mai lovesti pe strada de mirosul de cerneala de pe cite o Tribuna. La Cluj eforturi multe, titluri peste titluri de-a lungul vremurilor, dar nimic care sa marcheze cu adevarat Cetatea…Au fost vremurile in care duelul profesional intre Monitorul acelor timpuri si Ziarul de Cluj tinea standardele profesionale sus, duel ce a lansat citeva nume care au razbatut: un Mihnea Maruta, un Dragos Stanca, un Rares Niculescu (convertit) si cu voia ta un …Farcash ce sta sa lanseze o surpriza mare si frumoasa prin septembrie. Nu-i asa ?

  2. asa-i. Esti bine informat.

    In ce priveste ziaristii lansati atunci, datorita concurentei ambelor publicatii mentionate, au fost mult mai multi. Ce curios, din cei trei mentionati nici unul nu mai scrie la un ziar…nici macar eu…ca tu ai fost manager.

    hai papapapa

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *