DIGIotii(4)UPDATE

Povestea mea cu cei de la „celebra” firma de 2 lei RCS&RDS care ofera serviciul DIGI TV  incepe sa ia accente tragic-comice dar mai ales ….tragice. Iata episodul 4 al telenovelei Farcash-RCS-Digi TV!

Au trecut 2 luni si jumatate de la semnarea contractului de furnizare servicii cablu tv (19 septembrie 2011) si eu tot…ma uit la 3 programe acasa, ca am pus firul studenteste, de la tv la calorifer, sa prind si eu Pro TV, TVR1 si TVR 2.

Ce naiba, nu e bine si asa?

Deci nu am inca serviciul DIGI, despre asta e vorba.  Nu am internet si cablu la domiciliu. Din 17 octombrie de cand a fost ultima zi in care UPC  mi-a mai transmis serviciul lor la care eu am renuntzat din proprie initiativa ca sa trec pe RCS&RDS. Wrong decision!

Cum v-am mai spus aici baiul era ca pe strada mea nu era trasa fibra optica de unde se cableaza apoi in case. RDS&RCS cableaza prin fibra optica, nu de la stalp. Dupa ce este instalata in casa firul de la fibra optica  tre sa vina cineva sa puna aparatura si sa continue cablarea de la fibra optica  la TV si computer daca netu e prin cablu sau la rooter, daca vrei WI FI.

Stiu. Pare complicat si este! Foarte tare!

Acum trei zile vin cei de la RCS, atentie, a TREIA echipa, de data asta cei care pun fibra optica. Ei te suna cu 10 minune inainte ca ei sa ajunga, si au masina, se deplaseaza rapid. Ei nu isi puna problema ca tu ai job, obligatzii, familie, probleme, ca tre sa te ceri, ca iti pui credibilitatea in joc. Cand suna ei tu trebuie sa fii acasa, si de pica bomba!

Ok, isi fac treaba,  instaleaza fibra optica pe toata strada (macar atat), apoi o trag in locuinta. „Deci aici vin altii sa va conecteze” zic ei. Dar de ce nu ma conectati voi, sa fie gata odata, intreb eu? Oooo, nu se poate, mi se raspunde, noi numa cu fibra opticalucram. Vine maine a PATRA echipa, si va cableaza ei, stati linistit.

Ce sa mai zic???  Intr-adevar vine ieri a PATRA echipa. Foarte amabili, imbracati stoc, cu insemnele DIGI. Chiar de treaba. Se uita ei lung la firu care vine din strada, legat in afara casei la fibra optica si care intra la mine in domiciliu si zic: Domne, avem o veste proasta. NU PUTEM CABLA mai departe, sa va tragem net si cablu!!!!! De ceeeeee, intreb eu socat pe buna dreptate. „Nu stiu cum să vă spunem dar firul ăsta nu puşcă cu al nostru. E prea subţire. Noi continuăm cablarea CU ALT TIP DE FIR, mai gros! Nu fiti suparat pe noi, nu avem nici o vina, suntem subcontractori, asa cum si aia cu fibra optica sunt tot subcontractori. Chiar regretam”!

Am rămas tablou, interzis, terminat! „Staţi liniştit, mai sunt mulţi ca dvs zic ei”! Sa stau liniiiiistiit? Tot eu?? Au instalat un mic aparat, au sunat la „centru” şi mi-au zis: maine vine A CINCEA Echipă, fac ei sudura cablului de afară cu ală de dinăutru care intră in aparath. Apoi, venim tot noi, deci A ŞASEA echipă si conectăm la TV cablul. Dvs cumpăraţi rooter pana atunci ca e mai ok decat cu cablu şi vă instalăm netul si gata! Şi oamenii au plecat, vizibil afectaţi şi ei de afacere…

Recunosc ca Digioţii ăştia m-au adus cu nervii la pâmânt. Oare azi, miercuri, 7 decembrie, se rezolvă firmă de 2 bani ce sunteţi? ???? Si oare, folosind toti subcontractorii astia, toate aceste firme care au trecut pe la mine, o sa va cereti vreodata scuze pentru un client care vrea sa va ofere bani, totusi, pentru „serviciile” dvs de kkt???

PS

(apropo: rooterul costă 75 lei, e de la Emag.ro, tot eu tre sa il cumpar)

UPDATE 1

A trecut si ziua de miercuri, inca ziceau Digiotii ca ma suna. Nici poveste!

UPDATE 2

O mana de ajutor aici:

ovidiublag.ro/2011/12/un articol foarte frumos/

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “DIGIotii(4)UPDATE

  1. Cu astia altceva nu se poate face decat OPC. Pur si simplu sunt neseriosi, si-n plus sunt siguri ca ei au dreptate intotdeauna… aaa si sa nu uit, de multe ori stanga nu stie ce face dreapta 😀

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *