Din oras

– cei carora li se taie curentul trebuie sa plateasca taxa de DEbransare si de REbransare asa ca platiti-va factura la zi, aia nu discuta. Electrica, desi e monopol de stat, nu iti da telefon, nu da sms, ca bancile, ca esti la un pas de debransare, ci iti scrie pe factura ca ai sold. daca nu esti atent iti taie in 45 zile curentul fara nici o problema. Si ramai pe intuneric! Jos Electrica, jos monopolul de stat! Taxa aia de DE si de RE e 213 lei, o avere, practic consumul pe 3-4 luni.

– exceptionala cafenea Outwear s-a inchis. Se redeschide cu numele de Klausenburg Cafe. Stiu care e faza cu cafeneaua da cum sunt amic cu cei care redeschid tin secret. O sa fie foarte misto!

– in lipsa Outwear-ului, ca mai buna cafea e la Arizona 3,5 lei, excelenta, va asigur!

– in 22 februarie, de la ora 20 la 24 e Noaptea Cartilor Deschise la Humanitas. Putem sa cumparam carti cu 10 la suta reducere

in 23 februaruie unul din cei mai buni si surprinzatori prozatori, tip de mare bun simt, cu care joc fotbal de 17 ani, Adrian Petrescu isi lanseaza romanul cu care a debutat la Humanitas, „21 sau carte despre o revolutie care nu a avut loc”. Debutul cu roman l-a avut la Cartea Romaneasca, cu ‘Conspiratiile imposibile”, super carte.

– maine sunt Serbarile Zapezii la Baisoara…dar si alergatul in parc la 10 cu simpatizantii platformei media Ovidiu Blag. 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *