Disolutia autoritatii in stat sau stat mafiot??

Nu incetez sa fiu uimit, in mod negativ, de halucinanta tara in care traim…Cand Cristian Tudor Popescu a acreditat ideea, in timpul mineriadei din 1999, ca in Romania exista „disolutia autoritatii in stat” imediat sintagma a facut cariera.

– in Romania se moare in spitale, presa da mai nou zilnic cazuri de malpraxis odioase, Colegiul Medicilor doarme pe el

– In Romania se fura arme din unitate militara, de 14 zile nimeni nu i-a prins pe faptasi

– 100 de criminali periculosi sunt eliberati pe motive medicale si ei refuza sa se intoarca.  Nimeni nu face nimic! Complicitate sistem-infractori?

– case de schimb valutar sunt jefuite. Principalul suspect face sala dar nimeni nu il intreaba de sanatate. E fugit si o armata de oameni il cauta dar apare un alibi…

– zeci de stenograme care pe mine m-au scarbit apar in presa sportiva, probabil scurse de DNa, pt ca NU CRED ca un jurnalist cu 2 ani de presa are deja asa surse sa le obtina. (e cazul unui jurnalist clujeanf de treaba). altul, mult mai rutinat, da primul din stenogramele DNa referitoare la lumea sportului,  in 23 dec. 2008 si apoi se opreste…curios….In stenograme, tot ce tine de principiul sacru al competitiei sportive este terfelit intr-un mod complet. cuvintele sunt de prisos, astept masuri concrete din partea DNa si judecatorilor onesti.

– Romania reuseste sa depaseasca complexul cioranian al lui „n-a fost sa fie” si castiga superb la Haga resurse importante pentru viitoarele trei generatii. apoi, nu se usca sampania victoriei ca…aflam ca resursele sunt…concesionate din 1992, la o firma straina!!

Emigram de aici, mai stam??

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Disolutia autoritatii in stat sau stat mafiot??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *