Doi ani cu Wolfie-cel mai bun prieten!

Acesta este ultimul post din acest an. Il rezerv celui mai fidel si bun prieten al meu, Wolfie. Dupa cum se stie e un caine adoptat de mine acum…2 ani! In urma unei campanii a Citynews.ro si a lui Andy Daiszler de la Monitorul de Cluj eu l-am primit spre adoptie.  Le multumesc inca o data. Iata cum arata el dupa doi ani. Primele doua foto sunt de la adoptare, cum semnez actele de adoptare. Wolfie fost Cornel, era vai de el. Acum e fericit. Am o singura suparare: taximetristul care l-a legat cu lant de masina si tras pe beton nu a fost prins. Asa e Clujul, astea sunt autoritatile. Daca e un biet caine, de ce sa facem cercetari…nu se fac cercetari in cazuri de persoane , ce sa ne impiedicam de un biet catel… Atata doar ca eu pe el il iubesc la nebunie si imi pasa de animale.

An nou fericit tuturor! 

  

       

Părerea ta contează:

comments

9 thoughts on “Doi ani cu Wolfie-cel mai bun prieten!

 1. Mica observatie din pozele de mai sus…Wolfy doarme relaxat la caldura,Farcas cu suba ,manusi si caciula la birou….asta da sacrificiu pt cel mai bun prieten.:-)

 2. mircea: la birou sunt conditii excelente, poza de mai sus, a doua, e de la medicul veterinar de la care l-am adoptat din birou, citeste atent!

  andrea: ok, te contactez pe mail, oricum, mie tare tare dor de tine

  lucu: mersi, asemeni!

 3. Traiasca milionariiiiiiiiiiiiiii!
  Din pacate, NU FAC parte din ei…si tu stiii bine.
  Sa vina si cartea, lansam intre 20-30 ianuarie!
  In rest, an nou fericit si numai bine tie, o mare jurnalista pe economic!

  Salutari de la un Mamut expirat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *