Domnule Onaca, eu îmi scot pălăria în faţa dumneavoastră!

Demult nu am asistat la un gest atât de uman, profund, cum a fost cel al dl. Onaca, patronul firmei de scafandri care a dezlegat misterul de la Tarniţa. Misterul unei sinucideri şi, mai ales, a unui asasinat sinistru, care va rămâne o pată urâtă în istoria Clujului.

Să laşi petrodolarii din Kuweit, să iei primul avion, să coordonezi echipa de scafandri, să cobori în fruntea ei în apa îngheţată, să scoţi pe cei morţi, deci să îţi faci datoria aşa de profesionist, nu e chiar simplu lucru. Îmi scot pălăria în faţa domnului Onaca si echipei sale. Plus că am fost impresionat de  umanitatea lui Onaca, de modul cum i-a tras o palmă la tatăl ucigaş de copii nevinovaţi, adică şi el care a văzut atâtea drame a fost răscolit! Apoi de normalitatea declaraţiilor într-o ţară a declaraţiilor infernale. În general de bunul simţ dovedit de constănţean. Care în weekend era deja în altă parte aşa cum a arătat aici Evenimentul Zilei.

Ar merita să fie numit cetăţean de onoare a Clujului pentru acest gest. Să nu uităm că omul a spus că NU a cerut bani pentu toată treaba! Mai face cineva ceva gratis, în lumea barterelor, a tuturor înţelegerilor?

Mon respect mister Onaca & echipa!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *