Dragomir si Sandu, valea!

Rusinea infrangerii de la Belgrad, pe un stadion senzational, unde mandria sarba ne-a dat clasa, si la public si la fotbal, arata esecul sistemului national de fotbal.

Un campionat modest, conducatori penali, arbitrii anchetati de DNA. Cluburi fara pepiniere, de unde  nu mai vin tineri. Am luat-o cu 5-1 si de la Letonia la tineret, 3-0 la juniori, deci trei infrangeri categorice pe toate planurile, efectiv o umilinta pe care demult nu am trait-o CA NATIE.

La asta ne-ati condamnat Becalilor, Dragomirilor, nenorocitule de Mircea Sandu. „Cine suntem noi, Romania, lasati-ne sa nu  ne calificam 6-7 editii si sa revenim dupa aia” a sunat, ieri la 15.45, pe Sport.ro, cea mai stupefianta declaratie a nesimtitului Mircea Sandu!!

Mai tantalaule, cum iti permiti, tu, presedinte de Federatie, sa zici asa ceva in vazul lumii, dupa un 0-5 incremenitor? Cum iti permiti ma, nu iti este tie rusine, dupa ce sarbii ne-au aneantizat, ne-au facut una cu pamantul??? Pai cu asa presedinte nu avem ce mai face. Pestele de la cap se impute. Pana ce gasca toxica Sandu-Dragomir nu pleaca nu mai avem ce face…..suntem gata.

Chiar daca eram deja eliminati trebuia sa jucam cu Orgoliu.  Nu am facut-o. Si Lucescu jr a gresit. Pai cand stii ca Zigici ala e inalt ca un stalp si il ai in lot pe Goian, fundasa inalt dar fara jocuri in picioare, tu il tii pe tusa in loc sa il pui langa lunganul de sarb? Varga, Apostol au fost umbre dar nici din spate nu cred ca vine cineva….

Mutu e un tupeist talentat dar nici nu se poate  compara cu Hagi, iar Cristea e indolent si se pare ca nu ai cu cine sa il inlocuiesti.. Trebuei drastic amendati chiar neconvocati dupa ce au chefuit la restaurant cu 2 seri inainte…Nu avem echipa….si nici public. Senzationali au fost sarbii in timp ce la noi pe Ghencea nu vin decat cateva mii si se huiduie reciproc…vai de noi…

Toata lumea fotbalului e de vina pentru dezastrul de la Belgrad dar conducerea actuala tre sa plece, e compromisa moral, vine din luma de dinainte de 89, nu mai are ce da fotbalului secolului 21.

Valea Sandu si Dragomir, Valea!

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Dragomir si Sandu, valea!

  1. Deacord,Sandu si Mitica reprezinta canceru fotbalului romanesc, in primul rand pt ca nu au reusit sa gestioneze momentele de varf ale echipei nationale,nu au creat infastructura,nu au investit in tineri,au sprjinit tacit asa zisi presedinti si impresari mafioti care umaresc profitul imediat ; e clar, nu avem valori ca jucatori,singuri jucatori care au vloare in Europa sunt Chivu si Mutu.Daca pt primu jos palaria pt atitudinea si echilibru pt care il da la echipa nationala,pt Mutu…caracter ZZZEERROOO BAARAAT.Pai sa dokeresti cand vii la nationala,sa te dai racit la meciuri amicale,sa iei cartonas numa asa sa nu mai joci cu Feroe,sa pleci din cantonaent fara sa anunti antrenoru,numai,cica,ofiteru de presa…mai bine fara.Chivu e un tip echilibrat care nu s-a implicat in mizerii,Mutu nu a invatat nimic din scandalurile in care a fost implicat.IUBESC IN CONTINUARE ECHIPA NATIONALA ,AFARA CU JEGURILE!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *