Drama lui Piţurcă

Am urmărit conferinţa de presă a lui Piţurcă, antrenorul naţionalei de fotbal. El traversează o dramă, pentru că ce a debitat mi-a lăsat un gust amar şi numai dramă este comportamentul săi. Mie  nu îmi e suficientă explicaţia asta, „că ăsta e Piţurcă, aşa e el”. Şi ce, rebuie să accept mitocănia lui, ca fan al naţionalei, că în calitatea asta scriu aici!

Ca selecţioner, adică o persoană pe care sunt toţi ochii, trebuie să ai diplomaţie. Şi generozitate.

El nu, şi-a atacat dur toţi neprietenii, mai ales pe Cornel Dinu şi Mitică Dragomir. A atacat orbeşte, are o URĂ strânsă în el inimaginabilă. S-a războit cu toţi, în loc să răspundă punctual, civilizat, la toate criticile din presă. E plătit bine, deci trebuie să îşi asume o mare responsabilitate şi să comunice cu media şi cu fanii implicit! Şi civilizat, cu ştaif!

A coborât ştacheta foarte jos. A fost revanşard şi agramat, de multe ori. Nu a fost raţional decât în puţine momente!

Ăsta e Piţurcă. Personal niciodată nu mi-a plăcut cum a jucat naţionala cu el dar a avut Piţi rezultate. Şi recunosc asta. Şi acum, culmea, e în obiectiv, cu tot cu cele două meciuri slabe cu Ungaria si Olanda. Noi trebuie să jucăm barajul. Atât.

Dar oricum a lăsat un gust foarte amar mister Piţi. Nu aşa se conduce o naţională, asta e clar pentru mine. Nu aşa comunici cu fanii!

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *