E clar, Apostu si Tise ies din nou!

Cele doua sondaje, CSCI si Galup, date publicitatii in Ziua de Cluj, la comanda USL Cluj, arata clar un lucru foarte negativ la adresa „opozitiei” locale: primarul Apostu si presedintele CJ Tise sunt de nebatut, cu un an inainte de alegerile locale…bine, noi nu avem opozitie la Cluj, de aici pornim discutia. In Consiliul Local PSD voteaza brat la brat cu PDL  (poate stie domnu Lapusan de ce). Liderii locali PSD sunt palizi, Jorj, Cordos, Itu nu au initiative de opozitie profesioniste (cum de ex sunt explicate in cartea „Opozitia” de Ghita Ionescu, fost profesor de stiinte politice la Manchester). La liberali sunt aceleasi personaje uzate cu aparitii publice,  Nicoara,  Uioreanu, Petran. Cea mai bataioasa, si care imi place mie, e Steluta Cataniciu, dar fara sprijin de la PSD e o zbatere inutila dar demna de admirat in CL.

E frustrant sa fii consilier local de opozitie si amicii tai de coalitie sa voteze cu PDL, in cazul parcului fotovoltaic,…nu?

Adevarul este ca in Cluj, din 2004 lucrurile s-au miscat mult. Tre sa recunoastem ca PDL a dezvoltat Clujul din 2004 pana acum, sunt  7 ani in care au avut loc multe investitii, culminand cu stadionul, care e o realizare mare. Vorba unui amic de al meu, Tise nu tre decat sa arata cu degetul inspre stadion si curg voturile. Apostu nu s-a duelat politic deloc, si-a vazut inteligent de aparitiile la TV unde nu e deranjat nici cu o scama (aici ma refer la emisiunile de la NCN TV, gen „Asa e ca e faina piata Manastur, asa e ca drumurile sunt bine asfaltate, asa e ca renovati cinema Marasti? Da sigur, toate merg bine, suntem in grafic. Ooo va multumim domnule primar !  ), de investitii, de non combat politic. O strategie media bine pusa la punct!

Asa ca  singura chestie interesanta va fi cat va lua PDL ca partid la Cluj si in judet si cat USL? Va castiga USL? Asa arata sondajele. Deci se va termina cu monopolul decizional portocaliu in CL si CJ?

Va fi interesant de vazut…

Părerea ta contează:

comments

One thought on “E clar, Apostu si Tise ies din nou!

  1. Din pacate, draga Tibi, tara asta lucreaza cu tot felul de monopoluri. Seful decide, iar sefii noi par sa ramina tot cei vechi, Apostu la primarie si Tise la Consiliul judetean

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *