Ei sunt cei adevarati

Niste buni amici, Muri si Oachi, m-au dus ieri la concertul trupei Iris adusi de candidatul Oprescu la Cluj. Primul  concert dupa operatia lui Minculescu la Cluj. Am stat in picioare asa inghesuiala era! Nu am vrut sa merg pentru ca ultimii ani, recunosc, Iris nu mi-a mai placut prea mult. Au schimbat stilul, au inceput sa cante prea multe siropuri, Minculescu abia mai putea, fiind bolnav. Sunt experimentati de aceea reuseau sa faca concerte bune dar nu imi mai placeau foarte mult placut pentru ca eu i-am prins in tinerete, cand cantau hard rock adevarat. Ala era IRIS, cu Minculescu in forma maxima, ala era IRIS-ul meu! Mama mama ce concerte erau, se rupeau salile,  randuri in sir de scaune…bine, aveam 17-20 de ani.

De aceea, ieri, am fost uluit, absolut uluit de cata priza are Iris la publicul tanar. Sala de la cinema Republica a fost arhiplina de tineri, media de varsta maxim 25 de ani! Stiau versurile, melodiile pe de rost! ULUITOR. Atmosfera a fost pe alocuri incendiara fara exagerare. Cel mai frumos moment, splendidul blues „Ultima toamna” cantat  de public cap coada cu sute de brichete aprinse! Copiii aia care cantau puteau sa fie copiii trupei, asa diferenta de varsta este.

Showul Iris a fost foarte bun, cu Minculescu care arata foarte bine dupa operatie, si cu vocea odihnita. In plus un show gandit, cu proiectii faine….Una peste alta o seara frumoasa, cu o trupa Unica. Ei sunt cei adevarati, o trupa de rock reprezentativa pentru Romania.

Apoi am fost la Vechio Bistro, un local mic, intim, cu vin rosu sec la pahar la 4 lei…si ce discutii au fost….

 

 

 

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *