Euro 2012. Mamma mia che Italia!

Grande Italia ieri seara, cu un Pirlo in zi magica. 4-2 dupa 11 metri cu englezi si azzurri vor juca semifinala, joi, cu Germania.  Sfertul cu Anglia a impus un jucator mare la Euro, daca mai era nevoie, Andreea Pirlo, playmaker-ul Italiei. Meci perfect facut de acesta. Pase senzationale, 11 metri de infarct marcat cu o scarita.

Italia a jucat mult mai bine ca britanicii, i-a dominat total, a avut 7 ocazii dar a trecut de englezi doar la 11 metri. Victorie meritata a azzurilor, o echipa mult mai inchegata ca a Angliei.

De observat la italieni in primul apararea, clasica aparare italiana, de care foarte greu treci, apoi, jocul in echipa, pressingul constant. Italienii joaca foarte combinativ, jucatorii se ajuta foarte mult, alearga, se regrupeaza cu mare iutime. Italia este neinvinsa la acest Euro si de acum este favorita la titlu.

Germanii vor avea un meci infernal in fata Italiei, chiar daca dieselii pornesc cu prima sansa. Cu italienii nu te joci pentru ca te elimina la orice greseala. Va fi greu pentru Italia dar nu imposibil.

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Euro 2012. Mamma mia che Italia!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *