Euro 2012. Se prefigureaza careul de aşi

Slabe de tot pana acum sferturile de finala. Efectiv la unele era sa adormi la televizor. Se prefigureaza careul de asi, cu Portugalia, Germania,  Spania si Italia sau Anglia, vedem deseara cine bate.

O sa avem o semifinala iberica, Portugalia-Spania, in care tin clar cu portughezii.

Cele trei sferturi au fost niste meciuri fara spectaculozitate, fara nerv, cu putine emotii. Am vazut insa un Cristiano Ronaldo determinant, care a dovedit ca e un lider pentru ca a tras echipa efectiv dupa el, apoi panzerele germane, care au batut fara probleme o Grecie care a iesit cu fruntea sus. Nemtii au jucat cu rezervele care sunt si ele foarte valoroase.

Speram mult mai mult de la Spania-Franta, parea un meci cu forte apropiate desi favorita era Spania. Am vazut insa un meci plictisitor, in care Franta nu a aratat nimic. Spaniolii i-au invins fara probleme, dand senzatia ca nu au apasat pe pedala de acceleratie mai deloc.

Am mari asteptari de la Italia-Anglia. O data ca joaca favoritii mei, italienii, si a doua oara am asa un sentiment ca va fi un meci adevarat, poate chiar decis la penaltyuri.

Indiferent cine se califica va juca o semifinala mare de tot cu Germania.

Forza Italia!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *