Europe… venimmmmmmmmm

Dupa legendarele concerte ACD/DC  de la Bucuresti dar mai ales Iron Maiden de la Floresti-Cluj, un succes absolut, nu se poate rata intr- ovara care sta sa se termine , sa se…raceasca, adierea toamnei e deja prezenta,  Festivalul Peninsula de la Tg. Mures.

Mare show va fi la EUROPE, trupa fundamentala a tineretii mele. Cine nu cunoaste celebrele The Final Countdown, Cherokee, Superstitious sau eternul blues Carrie, pe care sarutam patimas iubitele la chefurile ceausiste dar si in studentie, nu stie muzica.

In plus, sambata, 28 august, e si Phoenix si Omega, trupa fanion a rockului ungar, omoloaga trupei romanesti conduse de Covaci.

Altii merg la Korn si la alte trupe din nou val. Targu-Mures are si o alta atractie. Celebrul strand Weekend, cu 8 bazine, zici ca esti la mare asa e atmosfera. La Cluj NU avem asa ceva….DE CE?? CAND VOM AVEA??? 

Una peste alta ultimul weekeend de august va fi senzational. Pana atunci mai am una alta de rezolvat dar….ma descurc.

Rock rulz!

PS

un vechi ziarist si amic de al meu, cu care am trecut prin multe, fuoriclasse la mijlocul terenului, la fotbal,  se pregateste sa lanseze un blog tare. Ii urez succes de aici de pe acum da il rog ca sentintele emise de el sa nu fie prea ironice ci argumentate. Succes mai fuoriclasse!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *