Evenimentul anului-Iron Maiden la Cluj

Tot in urma discutiei cu amicul meu romano-canadian amintit in postul anterior, am decretat ambii ca este evident pentru un oras prafuit-provincial dar cu pretentii de primadona cum este Cluj-Napoca, ca evenimentul anului si unul din cele mai importante in ultimii 20 de ani este concertul formatiei britanice de heavy-metal Iron Maiden, in 15 august, judetul Cluj, comuna Floresti, parcarea Polus.

–  sa speram ca duminica in 15 dar si in tot acel weekend 13-15 august Clujul sa fie acoperit de tricouri negre, de rockeri adevarati care sa mai stopeze avalansa de manele si muzica de prost gust pe care eu am auzit-o pe multe din terasele Clujului si pe majoritatea posturilor radio-tv. Din pacate.

Ca sa visez frumos, imi inchipui si ca pe viitorul stadion Cluj Arena vor avea loc si alte asemenea concerte si ca vom avea ocazia sa beneficiem de prezenta unor formatii din diferite arii muzicale nu doar rock. Important e sa existe cadrul.

In rest sper sa vina cat mai multi fani si  sa iasa  bine ca daca nu nu mai pupam asa formatie mare sub Feleacul nostru provincial.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *