Fabulosul drum Turda – Cluj

Daca ai sansa sa vii dinspre Turda dupa ora 22.00, incepe urcusul acela  in Copaceni. Il vei face intr-o bezna totala!!. Ca asa vrea Compania Nationala de Autostrazi, asa vrea muschii ei. De ce sa semnalizeze drumul ala? Drumul are cate 3-4 benzi,  e de mare viteza la Copaceni, unii baga si 150 km pe ora pe-acolo. Era ieri asa o bezna incat m-am si speriat. Ce marcaje, delimitari etc. Dupa ce treci de Copaceni vine curba aia cu restarurantul fantoma, niciodata nu am stiut daca e restaurant sau hotel sau caldire abandonata…no, acolo incep delimitarile de ..beton. Doamne fereste sa ai o durere de inima, o incongruenta, o miscare gresita…intri in delimitarile semnalizate de beton si praf esti in 2 secunde…probabil ca doar asa au avut, de beton. In loc sa fie de plastic ori dintr-un material cat de cat apropiat, sa atenueze socul. Sa nu mori din start, sa ai o sansa sa traiesti.

OK. Mai departe drumul e cat de cat semnalizat dar…cand ajungi in dreptul viitoarei centuri (oare astia cand o termina?) incepe din sosea drumul in sus, pe podul ala imens…nici pomeneala de vreo semnalizare noaptea… daca nu stii drumul si o iei pe acolo cine stie pe unde ajungi….asa aiurea.

No, cam asta e cu fabulosul drum Turda-Cluj noaptea, drum de viteza reped, cu multe accidente grave de-a lungul timpului!

Salutari CNADR-ului!

Părerea ta contează:

comments

3 thoughts on “Fabulosul drum Turda – Cluj

 1. Hmmm….
  Dreptate ai Tibi… INSA : RO mai are ceva autostrada intre Gilau si Turda. Ieftina ca braga si foarte folositoare. Hahaha..

  Nu ajunge ?

  Mai vrei marcaje pe un drum folosibil ? Nu-ti ajunge autostrada intre 2 lanuri de porumb ???

  Centura ? la trebuie centura. Avem Turda-Gilau, avem km in plus de autostrada. Si peste 1 MLD in minus la drumuri. Tu- soferule deschide ochii, de buzunar ne ocupam noi.

  Si nu mai umbla atat cu masina, ca deja esti burghez sau te plateste patriciu sau agenturile straine.
  Ia umbla tu de la Turda la Gilau daca ai arogantze sa sa circuli cu masina ! SI ciocul mic ! Avem autostrada la Cluj. Asta conteaza ! PUNCT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *