Feerie pe Nou Camp

Nu sunt un fan al fotbalului spaniol dar trebuie sa recunosc ca domina scena actuala al fotbalului european. Eu raman tot cu italienii mei care joaca urat, si campionatul e cam urat, desi e tare in continuare.

Dar cand vezi magia de pe Nou Camp, cu goluri absolut extraordinare, nu iti vine sa crezi ca se poate juca astfel. Posesie Barcelona 86 la suta in meciul cu Panathinaikos (mersi Luci N pt obsevatie)!! Extraordinar. Din nou Messi a vrajit un stadion plin, cu geniul sau unic.  Cand joaca asa nu ai ce ii face Barcei, este cea mai buna din Europa si poate din lume.

Azi am primit o invitatie Heineken si ma voi duce sa vad CFR-Basel, meci de Champions League, greu pentru „frane”. Sa vedem ce face Sorinacio, sus in Gruia . „Franele” nu prea joaca nimic, greu le va fi cu „ceasornicarii”. Basel a iesit din grupe sezonul trecut deci e pe viata si moarte, are prima sanse. La casele de pariuri CFR e cotata ca cea mai slaba echipa din Europa la castigarea titlului, dar sa nu uitam comportarea onorabila din aventura europeana precedenta. Au iesit cu capul sus. Acum insa nu ii vad bine, dar niciodata nu se stie, fotbalul e imprevizibil!

http://www.stiridecluj.ro/sport/cfr-cluj-este-cea-mai-slaba-echipa-din-liga-campionilor-vezi-cotele-caselor-de-pariuri

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Feerie pe Nou Camp

  1. Absolut fabulos acest Messi, ma intreb unde a stat el ascuns in Africa de Sud. Ce jucator, ce atitudine (incomparabil cu arogantul si infatuatul de Cristiano Ronaldo).
    Cit despre CFR, va fi greu, sunt curios cu cine joaca in atac…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *