Fericirea de a fi vamaiot

Am fost rapit de uriasul meu prieten Sabin Margaian, cu care dokerim de 10 de ani, si am fost dus la Vama Veche. Daca ea nu ar fi existat ar fi trebuit inventata. Chiar daca voci spun ca nu mai e ce a fost, eu le contrazic. Nu exista loc in tara unde sa ma simt mai bine, este absolut exceptional amestecul de libertate, libertinism, dolce far niente,  muzica buna, alcool, femei superbe, rockeri, punkeri, lume faina in general. De fapt forta Vamii consta in libertatea totala combinta cu frumusetea de nedeslusit a marii. Vremea e teribil de faina, este foarte cald. Preturi destul de mari la cazare 60-100 lei / noapte dar eu am negociat bine, ca de obicei, la 40 lei/noapte/camera cu 2 paturi, apa calda,  dus,  toaleta incluse. E f misto. (mersi Florentiiinnnaaa, ma revansez, mersi Coschi pentru motorina, nu te uit). La Papa la Soni e cea mai scumpa mancare, iar la bere, daca cauti bine, poti  sa bei pahar cu 3,5 lei, In rest intre 4 si 10 lei berea…

Oameni buni, am asistat la un concert de blues de talie internationala a clujenilor de la Rares Totu Blues Experience, Rares Totu- probabily the best guitarist in the country, un chitarist uluitor, care a cantat Hendrix-„The Watchtower”, unu la unu, solouri interminabile, muzica dementiala, cu Pali ex-Revox, absolvent de Academia de muzica cu solouri de bass devastatoare… In plus, o voce feminina superba in backing vocals. Se va mai auzi de trupa asta, va asigur… Ce sa zic, cover-uri unu si unu, Woodoo Child, Sweet Home Alabama, tare de tot. Concertul a avut loc la Papa la Soni, unde mancare e scumpa, 16-22 de lei, dar foarte buna.

Si muuuullt rock & bluuuuueessss de mare calitate si terasa La Stuff foarte lejera….Ma gandesc sincer sa nu ma mai intorc dar …om vedea. Ce mai, ma simt foarte bine si nu mie dor de Cluj deloc. Concerte peste concerte, Suie Paparude, A G Weinberger, Margineanu, doamne ce viatza….!

Hai va pup pe totzi ma duc sa rad o bere receeee.

Update

a. am pus o poza cu un mare mare chitarist de blues clujean

b. Vama e exemplul perfect pentru doua tipuri de mincinosi ordinari. Primul e primarul comunei Limanu, de care tine Vama, care a aprobat doua monstruozitati de hoteluri pe plaja, ordinare. Nu ma mir ca Vama rezista cu greu asaltului cocalarilor si pitzipoancelor de 2 bani dar si a primarilor spagari. Al doilea mincinos e organizatia „Salvati Vama Veche”, care demonstreaza ipocrizia falsei societatii civile. Domnule Liviu Mihaiu, domnule Mircea Toma si restu, ce dracu faceti, cum ati permis prin complicitate prin tacere sa se faca hotelurile alea doua?? Acum 1 an nu existau! Rusine maxima domnilor. Bina ca faceti iar Stufstock-ul, sa mai iasa un banutz de tocat! Halal societate civila!

c. la Vama nu e criza, se consuma in draci!

Band-ul Rares Totu Blues Experience

rareş totu

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “Fericirea de a fi vamaiot

  1. mircea: am incheiat deocamdara cu serialul „Clujul meu iubit”. Nu strica cateva impresii din Vamaaaa pt cei care nu au avut posibilitatea sa vina in acest an de criza. La Vama criza e sfidata la maxim.

  2. DOOOOR DEEEEE VAAAAMAAA!!!!!!!!!! NIMIC MAI MULT,FERICE DE CEI CARE TRAIESC VIATA LA MAX IN VREMURI DE RECESIUNE.UUUUUOOOOUUUOOOO!!!!!!!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *