UPDATE. Fidelii lui Băsescu şi duşmanii politici ai lui Antonescu, descindere la Cluj

UPDATE. QUD. Boc s-a inscris in FMP. Va candida probabil la presedentie.

————————————————

Zi importantă pentru scena politică astăzi la Cluj, cu două descinderi la Cluj: IRL-ul şi PMP-ul.

De la ora 11.00 are loc prima conferina a Inițiativei României Liberale Cluj, conferința e organizată cu ocazia constituirii filialei județene IRL Cluj. Invitati: – Vlad Moisescu – Membru fondator IRL
– Andrei Chiliman – Președinte Consiliul Consultativ IRL
– Diana Tușa – Președinte CD IRL
– Aurelian Pavelescu – Președinte PNȚCD
– Dan Horea – Președinte PNȚCD Cluj
– Nelu Neacșu – secretar international si Presedinte PNTCD Europa

De la ora 12.00, la Casa de Cultură a Studenţilor e o dezbatere despre statul de drept (sic !), organizata de Fundaţia Miscarea Populară. Invitaţi: Traian Băsescu, Emil Boc, Elena Udrea, T. Baconschi, D. Funariu, Adrian Papahagi.

IRL sunt practic fidelii lui Călin Popescu Tăriceanu, maziliţi de autoritarul Crin Antonescu, reşapaţi în epava politică intitulată acum PNTCD condusa de Pavelescu. Gurile rele spun ca s-a batut palma. Pavelescu va ceda partidul lui Chiliman contra unui post de europarlamentar.

Dincolo, este clar ca lumina zilei. Cei care au pierdut partida la Congresul PDL, în frunte cu frumoasa doamnă Udrea, s-au regrupat în Partidul Mişcarea Populară şi în Fundaţia Mişcarea Populară. A sosit la Cluj şi tătucul lor politic Băsescu .

La Cluj s-a negociat puternic de vineri seara începând cu Emil Boc mai ales care cu siguranţă se va înscrie în Fundaţia Mişcarea Populară. NU a participat la nici o acţiune importantă a PDL Boc, nici la Biroul Politic Naţional, nici la mitingul de ieri de la Bucureşti. Lucrurile sunt pentru mine clare, îl va urma pe cel care l-a făcut mare în politică, cel care l-a pus premier, adica Traian Băsescu. E o chestiune de timp doar.

 

In rest, sa urmărim presa care va transmite în draci de la dezbaterea PMP de la Casa de Cultură a Studenţilor!

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *