Final de epoca la CFR?

Eliminata din Cupa si fara sanse prea mari, daca nu chiar inexistente, de a mai ocupa locul 1 in campionat, CFR 1907 Cluj se vede cu acest sezon compromis.  CFR putea sa isi salveze sezonul daca il schimba mai repede pe Mandorlini dar cu un antrenor ca lumea nu cu autohtonul Cartu care nu a facut nimic la CFR. Ultima sansa este sa se aghete de Europa Lig dar nu vad cum sa  faca un rezultat bun la Basel sau cu Roma cat timp e Cirtu antrenor. Din pacate stafful a mizat pe un antrenor fata stil, fara nimic care sa il impuna la nivelul dorit la CFR. Si asa investitiile din acest sezon se risipesc. Trebuie spus si ca se impune o schimbare si la nivel de jucatori: Sforzini e mana moarta, Culio nu mai joaca nimic de cel putin 1 an, iar Cadu are oferte care cred ca vor fi acceptate, Bud nu se regaseste. Pluteste in aer o schimbare si cred ca la iarna vor fi mai multe. Oricum CFR a castigat mult in ultimii ani si acum acest moment poate insemna sau o renastere sau o criza prelungita.

Sezonul in curs e compromis in mare parte. Planurile  se vor face pentru viiitor. Din pacate nici „U” nu sta bine, cu toate scandalurile astea enorme, care, iata, au degenerat. In loc de liniste e scandal. Nu e bine nici la „U”…

Părerea ta contează:

comments

2 thoughts on “Final de epoca la CFR?

  1. Care final,nu mai cantati voi prohodul unde nu este cazul,vedeti-va de investotorul si de echipa voastra de cacao ,esti ardelean doar,rabdare fratioare pana la capat si atunci cu totii aliniati sa va faceti sepuku!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *