Fotbalistice

– Cat tre sa fii de prost sa pui mana pe asa suma de bani cand esti seful arbitrilor?? DNA a atacat la nivel inalt si nu cred ca nu are ceva dovezi in arestarea lui Avram, seful CCA,  dar oricum, daca se dovedeste mita de 19.000 de euro, ceea ce nu e usor, atunci intr-adevar este cutremur. Nu mi-a fost simpatic de la inceput Avram dar nu am/avem cum sa stim daca chiar a luat banii aceia. Cert e ca putregaiul din arbitraj trebuie odata starpit si cine stie daca chiar acum a venit timpul. Lovitura de imagine e foarte urata pentru intreg fotbalul romanesc.

– cand credeam ca Gica Popescu va continua lupta cu Sandu pana la debarcarea acestuia din sefia fotbalului romanesc observ ca metehnele politicului  au contaminat si sportul. Popescu nu doar ca s-a aliat cu Mircea Sandu dar se si cearta cu Lupescu intr-o dramoleta penibila pentru ce inseamna pentru mine Generatia de Aur. Pacat, s-a irosit o sansa sa scapam odata de Mircea Sandu, mai ales ca in 2005 Popescu a castigat multe voturi la alegeri…Credeam ca macar astia din Generatia de Aur sunt solidari dar la romani e imposibil.

– Imi pare bine ca dupa egalurile cu Chiajna si Mures, unde au fost furati de arbitrii si mai ales dupa esecul rusinos din Cupa, U s-a daruit si a castigat cu Ceahlaul. Am inghetat la final la ocazia aia mare, cap peste bara, a oaspetilor, dar uite ca U a avut sansa, pe fondul unei reprize a doua slabutze, si a castigat trei puncte mari, linistitoare. Inca un pic si ne vedem pe Cluj Arena!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *