Fotografii de la Olimpiade, expuse de Raed Krishan la Cluj Arena

 

Judoka Alina Dumitru este invitata specială a vernisajului expoziției London Olympics, semnată de fotograful Raed Krishan (GSP). Evenimentul va avea loc astăzi, de la ora 18.00, în sala VVIP a Cluj Arena.

Raed Krishan este unul din cei mai buni fotoreporteri de sport din România și a fotografiat la Londra Jocurile Olimpice. O selecție a celor mai bune imagini ale sale vor fi expuse, începând de astăzi, la Cluj Arena. Judoka Alina Dumitru, premiată la Londra, va lua cuvântul la eveniment, alături de Raed Krishan.

Penultima zi a Photo Romania Festival a fost dedicată sportului. Mai mulți fotografi, alături de Raed Krishan, au surprins în imagini competițiile de atletism și fotbal feminin care s-au desfășurat pe stadion, cel din urmă împărtășindu-le din experiența sa. Printre cei prezenți s-a numărat și fotograful american Cameron Browne, care a surprins în imagini numeroase competiții de baschet de peste ocean.

Raed Krishan, 30 de ani și de opt ani fotoreporter la Gazeta Sporturilor. A început în 2005 la redacția din Cluj, iar în 2008 s-a mutat la București.  A fost prezent la Jocurile Olimpice de la Londra, la turneul de Mare Șlem de la Roland Garros, la turneul Campionilor de la Londra.

Gala de Închidere a celui mai mare festival de fotografie din Europa de Est va avea loc mâine, de la ora 19.00, la Grădina Boema, urmată de concertul celor de la The Brad Pits.

Raed Krishan explica tehnicile de fotografiere sportiva

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *