"Gandesc deci exist". Un an de blogging!

Dragi prieteni, dragi cititori, stimati critici, azi am implinit un an de blooggginnnnnnngggggg!!!

Un an in care blogul m-a obligat la o disciplina aproape cotidiana, la creativitate, si mi-a dat posibilitatea sa imi spun mica mea opinie pe diferite teme, sa iau atitudine fata de anumite chestiuni din sfera publica sau sa raspund cenzurii practicate de unii postaci fara har, pseudojurnalisti. Si sa imi exprimi anumite sentimente fata de oameni valorosi.

Pentru mine e un an de bilant, nu am crezut ca voi rezista atat in blogosfera. Ii multumesc mult lui Mihai Hendea, el mi-a facut blogul. Am scris si in vacanta, de la Vama Veche, am scris de peste tot unde m-au dus pasii, dar nu prea am calatorit anul acesta.
Sigur, sunt constient ca nu am un blog profesionist, e foarte perfectibil, dar desi NU detin statistici, pot sa zic ca „blogul lui Farcash” are un cerc cert de cititori, afisarile tot cresc….

Promit ca il voi imbunatati dar nu acum ci dupa 1 decembrie. Pana atunci toate fortele mele creative sunt concentrate pe terminarea volumului la care lucrez, „Istoria presei clujene postcomuniste”, mai am un pic si sunt gata. Arhivele au fost analizate, concluziile trase, acum redactez asiduu si apoi ma asteapta munca la editura unde trebuie sa tehnoredactam, sa punem ilustratiile, foarte importante, in pagina. Va asigur ca veti avea ce citi in acest volum iar lansarea va fi si ea atractiva….

Pe aceasta cale multumesc unor cititori constanti printre care in primul rand sotiei mele apoi lui Mihai Hendea, Sonia Sana, Luci Nas, Niki Margaian (New York), Paul Botis, Marius si Alin Muresan (ultimul din SUA), Cosmina Fernoaga, Alexandra Tara, Liviu Alexa, Alitziu, Cosmin Chiorean, daimon, iza gherhes, Ovidiu Blag, Nicoleta Nap, Tiberiu Hrihorciuc, Mihai Prodan, Rares Bogdan, Bogdan Stanciu, Pop Marius, Soica Mihai, Florentina Tatar, George Petrule, Ion Novacescu, Oana Popitiu, Anamaria Danciu, Alin Sutea, Adi Popa, Andi Daiszler, Laura Laurentiu si absolut tuturor care au postat comentarii pana acum.

Numai bine si astept comentariile voastre oricand
Farcash

Părerea ta contează:

comments

10 thoughts on “"Gandesc deci exist". Un an de blogging!

  1. Un copilutz. mersi-astept sa ma contactezi sa il imbunantatim ca si nemultumit de el, il vreau mai profi.

    crina

    mersi mult, sper sa nu abandonez, nu e usor sa stii un blog, mai ales canda servici…cei care au mai mult timp au… timp sa caute, sa vina cu informatii noi, cu tot felu….

    eu scriu la inspiratie, cand am un pic de timp, as vrea sa scriu zilnic dar ca in presa, nu ai subiect uneori….in fine, te obliga un blog

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *