Ganduri de inceput de an

Dragii mei cititori

va doresc un an cat se poate de bun, cu reusite. Nu ne va fi usor in 2010, sunt sigur, din punct de vedere economic mai cu seama. E un mare talent sa poti vedea in orice lucru bun o mica reusita…si asa ar trebui sa vedem lucrurile…chiar si cand mergem rau. Pentru cei care sunt religiosi sa zicem ca astea se numesc incercari.

Pe mine ma asteapta doua astfel de incercari, una in ianuarie, alta care se va finaliza pana in prima jumatate a anului…Multe depind de mine dar unele si de alte persoane din jurul meu.

Oricum, va fi un an sportiv, cu mult fotbal, voi face multa miscare, la sala si pe teren, vom avea  Campionatul Mondial. Va fi un an al proiectelor editoriale pentru mine, am doua propuneri concrete, pe bani,  sa vedem daca se vor materializa. Am si niste chestiuni casnice de rezolvat, un gard, o alee, dar nu stiu daca voi avea banii necesari.

Oricum, trebuie totul bine programat din timp ca sa le pot indeplini.

Prima zi din an m-a gasit la munte, la Belis, de trei zile ploua diluvian, nu este zapada, dar totusi m-am simtit bine, inconjurat de amici buni…Am facut plimbari pe ploaie, si am regasit frumusetea zonei si nu ne-am abtinut de a petrece la un foc bun de tabara insotit cu un vin rosu sec bunnn. Cabana a fost plina si de copii, niste sarbatori foarte faine.

Mi-a ajutat Dumnezeu sa pot veni cateva zile la munte. Aici poti trage concluziile care se cuvin si sa faci decontul pentru ce a fost 2009. Mi-am facut temele, stiu ce am de facut in 2010.

La munca!

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “Ganduri de inceput de an

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *