Generația de Aur vs Legendele Barcelonei. Antrenamente deschise publicului

Consiliul Județean Cluj continuă în ritm susținut seria operațiunilor care au rolul de face ca gazonul de pe Cluj Arena să se prezinte în condiții excelente la ora meciului dintre Generația de Aur a României și Legendele Barcelonei.

„Îi asigur pe toți iubitorii sportului cu balonul rotund că am făcut tot ceea ce ținea de noi pentru ca atât gazonul cât și întreg stadionul să se prezinte în condiții optime. Starea gazonului e una excelentă, totul e pregătit, rămâne doar ca acești fotbaliști cu adevărat de legendă să ofere iubitorilor fotbalului un spectacol total și momente de neuitat.Terenul de joc se prezintă în condiții excelente, răspunzând tuturor exigențelor în materie”, a declarat preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe.

VINERI

16:30 – Antrenament oficial deschis publicului + sesiune de autografe – Generatia de Aur @Cluj Arena

17:30 – Antrenament oficial deschis publicului + sesiune de autografe – Barca Legends @Cluj Arena

SÂMBĂTĂ

17:00 – acces ​public ​stadion + incalzire ​echipe​

19.00 ​ ​- 21.00 Meciul dintre Generația de Aur a României și Legendele Barcelonei.

Echipele României şi Barcelonei

Hagi, Popescu, Belodedici, Sabău, Chivu şi ceilalţi fotbaliști care, în anii ’90, i-au scos de atâtea ori pe români în stradă cu victoriile lor se vor întâlni cu legendele Barcelonei într-un meci demonstrativ ce va avea loc sâmbătă, de la ora 19, pe Cluj Arena. Printre numele mari care vor îmbrăca tricoul Barca Legends se numără Eric Abidal, Juliano Beletti, Jose Edmilson, Jon Andoni Goikoetxea sau Miguel Angel Nadal.

Generația de Aur va fi antrenată de Victor Pițurcă, iar de pe teren nu vor lipsi Bogdan Stelea, Florin Prunea, Dan Petrescu, Gheorghe Hagi, Gheorghe Popescu, Ionuț Lupescu, Cristi Chivu, Gheorghe Mihali, Miodrag Belodedici, Ioan Sabău, Iosif Rotariu, Ilie Dumitrescu, Ionel Ganea, Adrian Ilie, Tibor Selymes, Dorinel Munteanu, Constantin Gâlcă, Basarab Panduru și Florin Răducioiu.

Barca Legends va fi antrenată de Albert Ferrer și va sosi pe Cluj Arena cu Arnau, Jesús Angoy, Jose Edmílson, Sonny Andersson, Andoni Goikoetxea, Frédéric Déhu, Sánchez Jara, Juliano Belletti, Julio Salinas, Miquel Àngel Nadal, Lluís Carreras, Éric Abidal, Oscar Arpón, Patrick Andersson și Juan Carlos. Gică Popescu și Gică Hagi, foști jucători ai Barcelonei, vor evolua câte o repriză pentru Generația de Aur și pentru Barca Legends.

Partida demonstrativa are loc în cadrul primei ediţii a Sports Festival, care se desfăşoară între 14 şi 17 iunie în Cluj.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *