Gest de zile mari al folkistului Cătălin Condurache după un concert!

Recent  la Zilele Clujului s-a întamplat un gest mai puţin obişnuit. Concertul lui Cătălin Condurache şi Sandy Deac a început mai devreme  cu un sfert de oră faţă de ora anunţată oficial de Primărie şi cea anunţată de cei doi artişti pe paginile lor de facebook. Astfel că  spectatorii care au venit la ora 21 au pierdut începutul. Chestie  (românească) de organizare… La sfârşitul concertului o parte din prietenii lui Cătalin şi Sandy i-au felicitat pe protagonişti pentru seara frumoasă oferită. Retras,  un tânar a mers la Cătalin şi i-a spus că el şi soţia lui regretă foarte tare faptul că au pierdut începutul şi nu au auzit Balada lui Mil, cântecul lor favorit şi unul din cele mai cunoscute cântece ale artistului. Atunci Cătălin, încă cu chitara în mână la ieşirea din scenă, i-a “invitat” fără ezitare pe cei doi  în spatele scenei şi le-a cântat celor doi cântecul îndrăgit! Gest superb!

Fotograful Lehel Makara a ratat şi el concertul, respectiv “şedinta foto” planificată, în schimb nu a ratat momentul cu pricina!

Felicitări Cătălin pentru gest!Poza gest zilele clujului

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Gest de zile mari al folkistului Cătălin Condurache după un concert!

  1. Ma bucura postarea ta, esti cel mai avizat jurnalist de rock & folk clujean. de prin 1990 cred, de cand ne stim. Merci pentru interesul constant pe care mi-l acorzi, si pentru postarea acestui gest pe care l-am facut cu mare drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *