Hai sa si radem un pic

Iata o poza veche, veche de tot. E super haioasa, vazuta acum peste ani. E vara, vin concediile, hai sa ne radem un pic, sa o luam a la lejere, nu sunt bani, atunci stam acasa, sau la Somes, sau la Tarnita sau stiu eu, hai un Felix sau cel mult un Hajdu. Nu toti suntem tari, ca Hossu, sa bagam un Corfu, ce mai…E scula Hossu, are banu de excursie.
Avetzi in fatza echipa corespondentilor presei centrale clujene varianta 1994. Teren CMC. Doi invitati tari. Va las sa vedetzi poza apoi va mai povestesc. OK. Randul de sus, de la dreapta la stanga: Maicanean, Tupi, Marius Focsanu(NU, Atlas Clujul Liber, Faclia, Crima si viol), atenttttziiiiiee maarrree, uriasul jucator Tiberiu Farcaaaaas (Mediafax, pe atunci..), un tip care lucra la Rompres, apoi, soc, George Petruleee (redactor sef Mediafax atunci, acum director dezvoltare Realitatea TV, ultimul de sus)!

In genunchi, Sorin Grecu (Mediafax), Bogdan Eduard (Evenimentul Zilei). Si acum, invitatzii: Ioan Viorel (Gazeta Sporturilor, Pro Sport, atunci la Evenimentul Zilei) si, tineti–va bine, Horia Ivanovici (Evenimentul Zilei, acum OTV).

Cu aceasta echipa am batut, pe o ploaie enorma, cu 9-1, echipa Bancii Dacia Felix, meci de pomina in analele presei clujene romantice.

Hai asa-i ca e tare?? Ce vremuri Dumnezeule!
echipa corespondenti 1994

Părerea ta contează:

comments

6 thoughts on “Hai sa si radem un pic

  1. poate ai o poza mai recenta cu echipa ziaristilor sau de la echipa la care joci la madisz,oricum am remarcat ca imca mai ai grintta si mai dai si la picioare.Oricum faina poza .FORTZA ROMA!

  2. Mersi mult. am poze cu ambele echipe. La madisz sunt rezerva dar am prins 3 meciuri, iar ultimul, castigat cu 5-4 a fost o nebunie, tocmai venisem dircet de la Timisoata, de la CFR cu U, batuti in min 94 si am intrat la fix pe teren, am castigat. super a fost.

  3. haha
    au trecu 23 de ani de la liceeuuuu! Enorm.
    da, in studentzie aveam un pic de plete, da nu tare.
    mersi mult de comment. Ne vedem la Nightwish, la Sibiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *