Hai sa vedem un „Menage a trois” !

Compania Marilor Spectacole vine la Cluj cu … un mare spectacol desigur. Provocarea ne este oferită de reputatul regizor clujean Sorin Misirianţu care a pus în scenă o piesă după Neil Simon, a cărei premieră a avut loc recent la Bucureşti.

Triunghiul amoros are la cele trei capete pe Ioan Isaiu, foarte cunoscut actor cu numeroase roluri în teatru şi mai nou în telenovele, care a debutat în primii ani de carieră la Cluj, fiind şi absolvent al primei generaţii a Facultăţii de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj(1995), pe actriţa Naţionalului din Tg-Mureş, Ionela Nedelea şi o foarte plăcută surpriză, aflat la debut într-un rol în teatru, cunoscutul Liviu Vârciu, care sunt convins vă va surprinde extrem de plăcut cu talentul deosebit de care dă dovadă. Deşi nu are studii de actorie, Vârciu dezvoltă un joc natural, provocator, pasional şi foarte elaborat, aşa cum cu mândrie a declarat regizorul Misirianţu într-o discuţie despre cel mai recent pariu teatral.

Evenimentul se va desfăşura joi 26 ianuarie, seara de la ora 19.00 pe scena Casei Armatei Cluj, biletele de 30 şi 40 de lei fiind disponibile la Agenţia Teatrală. Organizatorii mizează pe publicul de teatru din Cluj, aici puteţi vizualiza şi pagina evenimentului de pe Facebook. Ne vedem aşadar joi seara la teatru, dar până atunci vă recomand două linkuri aici şi aici, cu trimitere la spectacol.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *