hipMenu sărbătoreşte 50.000 de mese livrate clienţilor clujeni!

Aplicaţia hipMenu sărbătoreşte 50.000 de mese livrate clujenilor, într-un singur an. Pentru a satisface în continuare nevoile clienţilor, suita hipMenu se extinde de astăzi cu varianta online hipMenu Web (hipmenu.ro), prin care comenzile se pot plasa foarte uşor, chiar din faţa calculatorului.

Foto HipMenu

Răspunzând numărului mare de cereri venite din partea utilizatorilor, hipMenu Web oferă acum o modalitate rapidă de a descoperi şi comanda mâncarea şi din faţa calculatorului. Fie că preferinţele clienţilor se îndreaptă spre clasica pizza, clujenii fiind iubitori mari de Pizza Prosciuto e Funghi, spre deserturi precum cheescake sau chiar spre mâncăruri exotice, precum Sushi cu Somon sau Pui cu bambus, aceştia au la dispoziţie o varietate de opţiuni, de la restaurantele de top din Cluj.

Aplicaţia hipMenu oferă acces permanent la cele mai bune restaurante, delectând simţurile utilizatorilor cu imaginea celor mai savuroase mâncăruri, alegerea devenind astfel una facilă şi rapidă.

Un simplu click pe site-ul hipmenu.ro va ajuta utilizatorul să descopere cele peste 25 de restaurante de top din Cluj (Marty Restaurants, Sushi Cluj, Green Box, Express Chef şi multe altele) care sunt de acum disponibile direct pe calculator.

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *