I-a ieşit bine la Aroneţ proiectul cu Elixirul Dragostei

Nu am fost la eveniment din motive obiective, niscaiva pregătiri pentru un eveniment personal, dar mă văd obligat, pentru că am scris şi avanpremieră să dau şi post….posteveniment. Mai ales că a fost un succes. Deci o preluare de pe DanOlteanu.ro:

Muzeul Farmaciei trăieşte. Frumos

Iniţiativa de salvare a Muzeului Farmaciei dinCluj iniţiată de Andrei Aroneţ, puternic susţinut de comunitatea de bloggeri din Clujşi-a consumat un moment foarte important în seara de Dragobete, când împătimiţii slujbaşi ai locului, în frunte cu Radu Crişan curatorul muzeului au devoalat Reţeta Elixurului Iubiriişi au deschis larg poarta aşezământului.

Sute de vizitatori au ţinut să treacă pragul Muzeului situat în Casa Hintz şi aflat în pericol de evacuare, dat fiind că imobilul, monument istoric dealtfel a fost retrocedat proprietarilor. Numărul mare al celor prezenţi aseară ar trebui şi sperăm că vor face asta, să atragă atenţia autorităţilor, în speţă Ministerului Culturii care este chemat să găsească resursele necesare răscumpărării imobilului şi astfel să poată ţine în viaţă acest Muzeu special, unic în peisajul românesc, vechi de sute de ani şi spun asta pentru că e foarte limpede că Muzeul trăieşte. Indubitabil.

Trupa OM a întreţinut atmosfera de o manieră foarte potrivită momentului

…..Mă bucur că iniţiativa pornită din bloggosferă (felicitări încă odată pentru Andrei şi pentru comunitatea online din Cluj) şi-a găsit ecouri largi în media, aşa încât mesajul a ajuns şi va ajunge foarte departe, sperăm până acolo unde trebuie.”

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *