Impresii de la Mondial (13)

Morisca spaniola s-a impus intr-un mod mult mai clar decat am crezut in fata panzerelor nemtesti….Spania-Germania 1-0 si ibericii vor juca prima finala mondiala din istorie.

Voi tine cu Olanda de data asta. Toate echipele cu care am tinut au pierdut si au fost eliminate, chiar si atunci cand am tinut de conjunctura, asa cum a fost ieri cu nemtii. Ceva nu a mers la germani, mijlocul mai ales a fost dominat de spanioli. Podolski nu a mai tras ca nebunu la poarta, Klose nu a avut mingi. Cu toate acestea au avut si nemtii o ocazie mare dar au ratat.

Jocul Spaniei a fost incantator, au avut ocazii, au tras la poarta. Pedro a ratat monumental dar a avut noroc ca a castigat echipa lui.  Asa cum remarca un amic pasionat de fotbal, spaniolii au avut ieri majoritatea echipei, 7, din jucatori ai Barcelonei, apoi vin cei de la Real si doar unul singur de la alta echipa. Fotbalul spaniol e o afacere in doi de ani si ani….

Un elogiu pentru eternul diffensore de fier Caros Puyol, adevarat simbol al spaniolilor, care a dat un gol super dupa ce a mai ratat o ocazie mare. In general, cand mai joc fotbal , destul de rar din pacate, joc fundas gen Puyol, cu determinare si daruire totala „pentru culorile echipei” cum ar zice Moro si Alitziu, amicii mei.

sa vina finalelee

Părerea ta contează:

comments

4 thoughts on “Impresii de la Mondial (13)

  1. Da ,Tibi…determinarea si daruirea nu ti-a lipsit niciodata la fotbal,nici cand erai Giannini;diferenta mare este ca atunci mai jucai si fotbal .:-) PS. la finala voi tine si eu cu batavii!!

  2. Da, Carles Puyol, cu determinarea si stoicismul sau si-a cistigat un loc special in istoria fotbalului iberic. A fost un meci cistigat tactic de batrinul si vicleanul del Bosque, in care diferenta a fost asigurata de pistoanele Iniesta si Xabi.
    Tibi, accept invitatii la fotbal pe teren redus. Sic!
    Dan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *