Impresii de la Mondiale (12)

I-au… portocălit! Ca sa parafrazez un titlul celebru care a apartinut unui ziar local clujean inchis in varianta print, Foaia Transilvana, mentinut „pe online”. Portocala mecanica a invins meritat ambitioasa echipa a Uruguay-ului. Olandezii au avut un mijloc superior, acolo s-a decis meciul. Van Bommel, Snijder si Robben au functionat foarte bine.  Golul lui Van Bronkhorst a fost cel mai frumos de la Mondiale in opinia mea dar si  Forlan a egalat cu un gol superb. Cam de portar ambele goluri desi cel al olandezului probabil ca nu a putut fi aparat decat cu greu. Ce torpila! Imi pare rau de golul doi al Olandei, cam discutabil, gol important, care a rupt echilibrul partidei!  Olandezii sunt in finala si sunt o echipa redutabila, asa cum am spus la prima postare despre Mondial.

Uruguay a facut tot ce a putut dar traieste mai ales din acest superb Forlan. Si marcator decisiv, si pasator, efectiv a tras echipa dupa el si cred ca pana acum e cel mai bun jucator de la Mondiale…Ma bucur ca mai vad Uruguay in finala mica, nu asa cum a zis pseudocomentatorul TVR, „ca pleaca acasa”. Avem parte de niste comentarii jalnice, la bere unde vad eu meciurile cu oameni mai destepti ca mine, comentariile sunt 10 klase peste…

Sa asteptam duelul teutonic terror vs spanish conquistadors de astazi si apoi sa vina…finaleleeee.

Părerea ta contează:

comments

3 thoughts on “Impresii de la Mondiale (12)

  1. dane, eu am scris un post aici pe larg pe acest subiect. Cauta si citeste.Nu au nici o treba cu fotbalul marea parte din ei. Selaru si Hobana sunt de pe Marte efectiv!
    nu au voce, nu au nerv, sunt pretiosi, la ani lumina de pro sau cei care au plecat la GSP.

  2. Am citit, e greu de inteles de ce nu cauta TVR(sau poate nu doreste ! ) comentatori de clasa. Eu unul vizionez meciurile de la acest Mondial ca pe vremuri, adica pe M1 la unguri, aceesi calitate (HD) insa un cu totul si cu totul alt comentariu, documentat, relaxat, uman, deschis, etc,etc.
    Pacat… Il voi interpela le fostul nostru coleg, Andi Lazescu, noul boss de la TVR, cu aceasta problema.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *