Impresii de la Mondiale (4)

– Brazilia incanta tot mai mult, cu Coasta de Fildes a jucat splendid, pacat ca africanii au dat la gioale in ultimul hal. Drogba e Drogba, mare atacant. Golul doi brazilina a fost dintr-un hent care se putea vedea de pe luna.

– super meci Slovenia-Sua, cu americanii Donovan si Dempsey redutabili, chiar o surpriza!

Italia mea m-a dezamagit total, desi a controlat jocul. Nu reuseste insa sa inscrie si sa castige. Are forta sa revina mereu, desi a fost 11 m discutabil cu Noua Zeelanda, dar nu are un goleador, un Paolo Rossi sau un Schillacci, si mai ales nu are un fantezista, care sa „faca” jocul. Macar Luca Toni trebuia luat in lot, cu neo-zeelandezii dadea bine cu capul, ca Italia a jucat cu mingi pe sus, zici ca era Anglia. Buni Montolivo si De Rossi dar nu sunt jucatori care sa faca diferenta. Italia va bate Slovacia si se va califica. Rezultatele zic ca si un egal ii e suficient daca Paraguay bate in ultimul meci Noua Zeelanda. Deci…se joaca dar azzurri sunt o dezamagire pana acum, nu ma feresc sa recunosc desi detractorii internetului rad in barba de bucurie ca Italia mea sufera. Forza Azzurrii!

– Olanda e in grafic, la fel si Argentina.

– Sarbii au dovedit Caracter si i-au capacit pe nemti, desi panzerele au avut 11 metri dar si un om in minus.

-Englezii, cu 40.000 de fani unici in tribuna, care au amutit vuvuzelele astea ingrozitoare, s-au facut de ras cu Algeria. Daca ii scoatem pe Gerrard si Lampard din linia de mijloc ma intreb ce mai ramane din Albion, si asa nici ei nu au jucat nimic….Macar pentru Imn si suporteri sa se califice England.

– In aceasta faza a competititei sunt mai buni latino- americanii: Chile, Paraguay, Uruguay, Argentina, Brazilia. Slaba Honduras.

Azi e ultima zi cu trei mecuri. De maine, doua meciuri la 17 si doua la 21.30.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *