Impresii de la Mondiale (3)

Zi nebuna la Mondiale. Cu Argentina protagonista, intr-un meci foarte bun cu Coreea de Sud. Foarte bine se leaga jocul pumelor, dar eu zic ca inca nu au intalnit o echipa tare.  Sa ii vedem atunci. Totusi, daca joaca asa nu prea vad cine sa ii opreasca pe elevii lui Maradona.  Poate nemtii…

Ma bucur enorm pentru Grecia. Nu pot uita europenele pe care le-au castigat, am tinut cu ei, imi place atmosfera nebuna pe care o fac grecii la fotbal sau la baschet, sunt fanatici, pasionali in cel mai inalt grad. In sport desigur ca la economie sunt falimentari din pacate….Totusi, sa intorci un 0-1 nu e de ici de colea chiar daca nigerienii si-au facut-o cu mana lor, prin acea eliminare stupida care i-a lasat in zece.

Si acum, marea surpriza care nu e o surpriza. Franta. Este pentru prima oara cand ma bucur ca o europeana pleaca acasa. S-au calificat la Mondiale urat, cu un gol din henţ in minutul 94. Iar acum nu joaca nimic. Au individualitati certe, nu au insa echipa si mai ales antrenor. Numai o minune ii poate face sa se califice dar daca sud-americanii fac egal de salon, adica Uruguay si Mexic, atunci salut France.

De departe echipele care au impresionat sunt ale nemtilor si argentinienilor.

Azi avem meciuri bune, cu derbyul panzerelor contra orgoliului ranit al sarbilor, invinsi stupid de Ghana in primul meci. Din pacate nu il pot vedea, la orele astea imposibilie, 14.30. Seara ii avem din nou pe britishii inegalabili la cantat imnul. Iar weekendul se anunta exceptional ca meciuri. Joaca si Italia mea iubita si detestata de multi, sper sa bata azzurri!

 Sa ne pregatim deci semintele si berile la PET, eu beau de exemplu Bucegi cu 6 lei PET-ul, si sa mancam fotbal pe paine.  Avem ce vedea.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *