Impresii de la Mondiale (5)

Asa cum ziceam in alta postare, latino americanii joaca mai bine ca europenii. Iata ca si Chile are sanse mari sa se califice, dupa victoria in fata ceasornicarilor elvetieni. Chile joaca bine, pe atac, ofensiv, cu joc de pase si cu patrunderi curajoase. Elvetia, e drept, in 10 oameni, joaca distructiv. Cu toate acestea au avut in minutul 89 o sanse mare de egalare. Grupa se joaca pana la final, cu Honduras eliminata dar cu elvetienii care mai pastreaza sanse de calificare daca ii bat pe Honduras.

– Portugalia a jucat ca in vis in fata unei echipe depasite total, nord-coreeni. Ce sa mai zici la un 7-0, pana si Cristiano Ronaldo a incetat sa se mai bucure la golul 4 sau 5, nici numai stiu exact. Oricum, acesta e jocul portughezilor pe care il astepta toata lumea. Sa vedem cand vor avea un adversar mai tare in fata.

– Spania si-a revenit in fata Hondurasului, puteam sa ii bata mai rau. Are un atac bun, un joc frumos si e una din favorite. Torres nu e in forma, se pare ca e obosit dupa un campionat englez foarte lung. Villa si-a demonstrat calitatile nu degeaba la cumparat Barcelona. E o grupa interesanta care se joaca. Ar merita sa se califice Chile si Spania pentru ca sunt doua echipe care joaca frumos dar la Mondiale totul e posibil.

PS.

Cotidianul economic „Financiarul” ofera in serial 15 DVD-uri cu istoria Mondialelor de fotbal. Sunt foarte bune, mi-au trezit mari amintiri. 12 lei bucata parca. Aviz amatorilor. Se gasesc la chioscurile de presa.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *