Impresii de la Mondiale (9)

– astazi avem un meci tare, conquistadorii vs descoperitorii, Spania-Portugalia. Sa speram ca vom vedea spectacol la acest meci, intre doua echipe tehnice,  ofensive, doua echipe care joaca un fotbal frumos de obicei. Plus rivalitatea iberica, care e cunoscuta. Imi pare rau ca nu se vor califica ambele dar asa e la Mondiale.

– Brazilia este de departe cu o clasa peste tot ce am vazut eu la acest Mondial. Joaca un fotbal agreabil, ofensiv, cu goluri multe si au si…aparare mai nou. In acest moment Brazilia este favorita numarul 1 al Mondialului in mod cert.

-Olanda nu a apasat foarte tare pe acceleratia si i-a eliminat pe slovaci. Ce ocazie au avut la 1-0 slovacii, de egalare, dar iata ca se poate rata cu toata poarta in fata! Om vedea daca Olanda a ajuns la potentialul sau maxim sau numai acum s-a incalzit, om vedea ce vor face portocalele mecanice ca echipa au.

-Sferturile se anunta mai spectaculoase ca optimile, cu meciuri foarte tari. Vedem azi ultimele doua optimi iar dupa accea, vineri, sferturi.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *