Intalnire epocala la "Mesagerul Transilvan"

La multe petreceri am fost si sper eu voi mai merge dar asa cum m-am simtit  ieri seara la Intalnirea Mesageristilor  demult nu m-am simtit!!! A fost foarte emotionant, foarte sincer si ADEVARAT TOTUL.

S-au implinit 20 de ani de la infiintarea Mesagerului Transilvan si 10 de la moartea lui, o aniversare 2 in 1 !

In total eu am numarat 52 de persoane care au venit la intalnirea EPOCALA care a fost. De la primul redactor sef, Petru Prunea la legendarul Tavi Iacob, la ultimul redactor sef, Ion Preda, trecand prin fondatorii Maria Popescu, Lili Venin  ajungand la Vasile Magradean, Marius Avram, Dan Mosoiu, Ioan Pavel Azap, Sorin Rasnoveanu, Catalin Berindean, Liviu Alexa, dna Brandusoiu, fam Soica, Alex Greta, Walter Ghidibaca, Galos, Dan Ivascu, Beni Pascu si muuuullti altii.

Povestile au fost efectiv superbe. S-a luat cuvantul de catre aproape fiecare participant, toti au spus amintiri ravasitor de frumoase si dureroase. Eu, la ideea lui Adina Osan, am luat datele de contact ale tuturor pe o foaie A4, am colindat tot Clujul in cautarea unui xerox, culmea, nu era nici unul deschis in Hasdeu sau Observator, am gasit la un amanet si am facut copii astfel incat toti au datele fiecaruia.

Concluzia: majoritatea ARD inca pentru IDEEA de Presa de calitate! Unele interventii, ale lui Alexa, Tavi Iacob sau Berindean au fost foarte foarte bune, la altele am ras de m-am spart, de am cazut jos! Ce amintiri!!

Ion Preda, agronom, a promis ca se va ocupa de un chef de vara, la iarba verde. Multe s-au povestit, s-au facut planuri, proiecte.

Cel mai important e ca oamenii s-au revazut dupa 20, 15 sau 10 ani si au petrecut cateva ore intr-o atmosfera senzationala!

Localul Maimuta Plangatoare (cea cu maro) a fost la inaltime!

Regret ca unii fosti colegi de la fostul ziar nu au putut veni/ nu au venit dar vom mai face, sper, o astfel de intalnire!

In numele Grupului de Initiativa format din Maria Popescu, Adina Osan si sussemnatul Va multumesc tuturor!!!

PS

pun pe Facebook poze si pe blog cand imi vine de la fotografi

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Intalnire epocala la "Mesagerul Transilvan"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *