Intalnire interesanta maine la Golden Tulip Hotel

Centrul pentru Jurnalism Independent (CJI) va invita joi, 17 martie, la o intalnire destinata profesionistilor din media din Cluj-Napoca, pentru a discuta despre situatia mass media in 2011. Intalnirea va avea loc la hotelul Golden Tulip (Str. Observatorului nr.129, Cluj-Napoca), incepand cu ora 18.00.

Ioana Avadani, director executiv al CJI si Cristina Lupu, coordonator de programe al CJI va asteapta sa discutati impreuna despre necesitatea dezvoltarii jurnalismului online in Romania, cresterea competentelor media si digitale ale publicului, autoreglementarea mass media, precum si numeroasele initiative legislative cu privire la presa din 2010.

In perioada 13 – 21 martie, reprezentantii CJI se vor intalni cu profesionistii media din Craiova, Deva, Arad, Oradea, Cluj-Napoca, Targu Mures si Brasov. In luna aprilie vor avea loc discutii similare si cu jurnalistii, editorii si patronii din restul tarii. Este pentru cel de.al treilea an cand CJI organizeaza astfel de intalniri destinate presei locale. Intalnirile cu profesionistii din presa locala permit Centrului pentru Jurnalism Independent sa “ia pulsul” comunitatii profesionale si sa identifice tendintele pietei de media locale. Dezvoltarea jurnalismului online, a diferitelor platforme tehnologice de furnizare a continului mediatic este una din preocuparile majore ale CJI si constituie tema mai multor programe derulate in ultimele luni. Vizitele fac parte din programul Jurnalism non-linear, coordonat de CJI in perioada noiembrie 2009 – aprilie 2011. Programul vizeaza profesionalizarea jurnalistilor, cresterea ofertei de produse multimedia la nivelul presei si, nu in ultimul rand, consolidarea unor practici deontologice transparente si responsabile. In 2010, CJI a organizat, ca parte a acestui program, prima editie a cursurilor de jurnalism non-linear, la care au participat profesionisti din media locale si centrale. Pentru pentru confirmari si informatii suplimentare va rugam sa ne contactati la tel. 021.311.1375, e-mail: carmen@cji.ro; persoana de contact: Carmen Macavei, asistent executiv.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *