Jazz, cafea, vin bun şi atmosferă superbă la Bricks

Primeam comunicatul de mai jos prin februarie. Nu l-am mediatizat pentru că eu nu fac reclama Gratis decât la ce îmi place, indiferent că sunt cărţi, bomboane, evenimente, filme, etc. În rest, cine consideră că blogul meu e suficient de bun ca să îşi asocieze imaginea cu el şi să îşi promoveze orice pe blog rog să mă contacteze pentru publicitate. 

Dar astăzi am luat masa cu soţia la …Restauranul  BRICKS – (M)eating Point aflat la capătul dinspre gară a Podului peste Someş, pe Horea (acolo a funcţionat localul Roland Garros). Şi sunt  impresionat de cum arată localul, ce mâncare serveşte, CUM se serveşte. În plus, are o  Sală de jazz cu scenă, pe care se dau concerte, de m-a cucerit din prima. Este SUPERB. Aşa că dau mai jos comunicatul oficial al managementului de acolo şi fac reclamă gratis acestui frumos restaurant. Avertizez că nu e ieftin, e chiar scump, un pahar de vin e 15-20 de lei, o bere  la halbă 9 lei! Deci nu e chiar pentru toate buzunarele dar e foarte elegant, e un loc superb. Mâncare de calitate este la preţ accesibil, e o mâncare pentru gurmanzi în special.

Iată comunicatul celor de la Bricks (investitor Sorin Dan de la City Plaza):

„Din 21 Februarie a.c., cei care trec  pragul  Restaurantului BRICKS – (M)eating Point, se vor putea bucura de un nou concept marca BRICKS: Wine & Jazz Lounge.

Wine & Jazz Lounge este locul în care vom reuni, într-un mod armonios, două embleme ale bunului gust: Vinul şi Jazz-ul. Vinul e o artă care porneşte din vie şi se desăvârşeşte în sticlă, e o poveste de un an cuprinsa într-o sticlă, gata să se deschidă pentru cei care vor să o audă. Jazz-ul îmbină într-un mod unic tonalitatea în muzică, improvizaţia, ritmul şi blues-ul, devenind muzica în care aceeaşi notă poate fi cântată frecvent, dar diferit de fiecare dată.

Avem pregatite peste 125 de etichete de vin de pe toate continentele, îmbuteliate sau la pahar, muzică de calitate şi un meniu savuros de gustări. Sunetele fine ale pianului, muzica live şi proiecţiile tematice îi vor încânta seară de seară pe cei prezenţi.   Programul va putea fi urmărit pe site-ul restaurantului, www.bricksrestaurant.ro, pe blog-ul nostru şi pe pagina de Facebook, www.facebook.com/BricksRestaurant .

Situat pe strada Horea, nr. 2, în centrul istoric al oraşului Cluj-Napoca şi având singura terasă suspendată deasupra Someşului din oraş, BRICKS – (M)eating Point este locul care îmbină în mod armonios două spaţii interioare: Restaurant  şi  Wine & Jazz Lounge. „Bricks1 Bricks2 Bricks3 Bricks4

 

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *