Jos Dumitru Dragomir! Jos Mircea Sandu!

Preluare de pe blogul lui Dan Olteanu:

„S-a ajuns prea departe. Liga Profesionistă de Fotbal interzice accesul la meciurile etapei din acest sfârşit de săptămână, celor care au asupra lor ediţia de astăzi a ziarului Pro Sport. Şi asta pentru că pe ultima pagină a cotidianului amintit este redat un afiş pe frontispiciul căruia stă scris cu litere mari: „JOS MITICĂ! JOS NAŞU’!”.

Afişul publicat de Pro Sport

Când a fost preluat prin telefon de o televiziune de sport, reacţia rudimentarului conducător al LFP a fost una incredibilă. Cu o aroganţă specifică oamenilor fără prea multă minte, dar cu un orgoliu pe măsură, eternul “dirijor” al aranjamentelor şi maşinaţiilor ce parazitează fotbalul nostru, a tunat şi fulgerat împotriva huliganilor ce vor să îl doboare de pe soclul Ligii.

E ilegal să intri cu un ziar pe un stadion de fotbal şi asta doar pentru că instituţia de media respectivă doreşte schimbarea. O schimbare necesară şi absolut salutară dat fiind situaţia în care este cel mai iubit sport din România.

Mă alătur şi eu celor ce vor să protesteze în mod legal şi non-violent împotriva celor două dezastre ce conduc forurile diriguitoare ale fotbalului mioritic, i-am numit aici pe Mitică Dragomir şi Mircea Sandu, în cazul greu de crezut în care mai este cineva care nu conştientizează asta.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *