Jurnalistul Ovidiu Blag îşi lansează a treia carte!

Jurnalistul Ovidiu Blag, pe care îl cunosc de ceva timp, isi lansează joi, a treia carte, de data aceasta o carte de publicistică sportivă. Intitulată Supercampionii Clujului, editată de noua editură Colorama, e o carte cu 38 de interviuri, un masiv volum de 700 de pagini absolut extraordinar.

Lansarea Supercampionilor are loc joi, 12 iunie, ora 12.00, sala de conferinte Cluj Arena!

Interviuri cu marile nume ale Clujului sportiv, dar şi ale României.

Sincer mă bucur mult pentru Ovidiu Blag. Cum nu suntem prieteni, nu ştiu mai multe despre această carte, decît ce a scris el ca promo pe blogul sau ce a scris stiridesport.ro 

Ca om care am scos două cărţi de cercetare, din care una cu subiect sportiv, ştiu bine ce corvoadă este să finalizezi o cărţoaie de 700 de pagini. Este foarte greu, vă asigur. E o mare perfomanţă ce a reuşit Ovidiu Blag.

Blag

Jurnalistul clujean Ovidiu Blag

„Supercampionii Clujului” vine după o alte două cărţi faine ale lui Blag, un om şi un ziarist cu ironia la el. Cărţile precedente, apărute la editura Casa Cărţii de Ştiinţă, sunt „De Cluj numai de bine” şi „Din Cluj  se vede altfel”, cărţi în care Ovidiu Blag şi-a reunit editorialele răsfirate prin ziarele vremii.

Sunt invitati nume grele din sportul si jurnalismul clujean. Va fi un eveniment tare, o lansare de mare calibru, Blag fiind si un excelent organizator  de evenimente.

Iată că jurnaliştii clujeni veterani, cum e Blag, scot şi cărţi bune, nu doar fac presă de calitate.

Felicitări Ovidiu Blag, la mai mare!

 

PS

Blag este membru al Asociaţiei Profesioniştilor din Presa Cluj!

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Jurnalistul Ovidiu Blag îşi lansează a treia carte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *