La ce concerte aş vrea să merg la… Bucureşti?

Aşa cum am mai scris aici, pe bloguleţ, Clujul stă catastrofal în materie de concerte mişto. Nu mă refer aici la festivaluri, unde stă bine.

Mă refer la concerte de sine stătătoare, ca să zic aşa… Mie nu îmi place Iglesias, nici tatăl, nici fiul. Şi nici Clayderman. Pe seniori îi consider complet expiraţi aşa că nu voi merge la concertele lor. Nu spun că e rău că vin  la Cluj. Eu nu voi fi în sală, asta e clar.

Tot la Bucureşti se dă ora exactă în materie, vrem, nu vrem, acolo sunt şanse bune să se  iasă pe profit. Nimeni nu face muncă voluntară.

Aş dori să merg până acum,  din ce e anunţat,  la trei concerte fain, hai, la două concerte şi un festival.

1. Yngwie Malmsteen la Sala Palatului. Pe 13 mai 2015, Sala Palatului găzduieşte showul acestui muzician care vine ÎN PREMIERĂ în România! Unul din maeştrii chitarei, ai heavy metalului melodios, simfonic, un virtuoz al chitarei.

Probabil va fi unicul concert cu Malmsteen în România, americanul de origine suedeză vine rar în Europa de Est, şi dacă ne gândim la vârsta lui…

 

2. TOTO în România! Alt concert super tare, 27 iunie 2015, tot la Sala Palatului. Cine nu cunoaşte trupa, americani, deţinători de GRAMMY, poate cunoaşte melodia de mai jos!

 

3. Dream Theater, a treia oară în România. De data asta, după concertul de anul trecut, americanii vin la ediţia pilot a festivalului I AM THE ROCKER, organizat de Phoenix Entertainment la Romexpo, open -air, pe 4-5 iulie. Concertul lor are loc pe 5 iulie, duminică seara.

Cam la asta aş merge. Mai sunt de interes Godsmack şi Black Label Society!

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *