Lansare tare la Sorin Grecu

Cei care nu ati fost la  lansarea  de ieri seara, a volumelor „Reportajele mele” si „Viata lucreaza cu alte date” aparuta la Eikon Cluj, de la BCU, ora 17, a ziaristului Sorin Grecu ati pierdut una din cele mai emotionante lansari de carte din ultimii ani. Daca la mine au fost 300-350 de persoane S. Grecu a adunat si el 130 ca ceasu dar foarte speciali. Fosti detinuti politici, care au facut Canalul sau fenomentul Pitesti, personaje marginale, personaje interesante, intelectuali de valoare, preoti, fost fotbalisti etc. Cireasa de pe tort a fost Nucu Pandrea care a emotionat pana la lacrimi lumea cu doua cantari din frunza de senzatie! Mi-au dat lacrimile, Pandrea cantand cu pasiune! Apoi…dupa lansare…chef monstru in Ema… la simpaticul si eternul carciumar Nicu!!

Cele doua carti lansate sunt obligatorii pentru cei care vor sa vada cum se scrie reportaj de calitate. De la tinerii studenti la jurnalism la ziaristii din redactii si la profii de la Jurna cred ca toti avem ceva de invatat de la acest extraordinar jurnalist!

In plus Grecu a fost la mare inaltime multumind  tuturor angajatorilor sai pentru ca i-au dat posibilitatea sa publice.

Se pregateste lansarea excelentei carti de publicistica a lui Octavian Hoandra, „Cum a murit Romania. Cum am murit eu”, o carte care arata fff bine. Lansarea va avea loc la cafeneaua Out Wear alias” La acvariu”, poate cea mai misto cafenea din Cluj impreuna cu Arizona.

servustok

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Lansare tare la Sorin Grecu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *