Mai slabim si noi ca suntem grasi

http://www.ovidiublag.ro/2011/01/fuga-de-sambata-sudatul-la-restaurant-si-cainele-lui-bacalu/

„Vedeti cum creste stadionul, hotelul si….se sudeaza restaurantul?” a zis, hatru, azi, Raimonda, dupa o fuga de zile mari. In loc sa fie aburi de cafea am ingurgitat…miros de sudura. Va dati seama, se suda…la Sportul…un miros infernal…da tot am stat la cafeaua de dupa….

Foarte interesanta aceasta a doua alergare a anului…per ceatza de ianuarie…multe s-au intamplat. Intai, Blag si-a adus aminte sa ne dea calendarele superbe cu echipele lui „U” Cluj de-a lungul anului…ce poza, doamna, U-Sampdoria….in 1962! Apoi, ne-am impartit in doua tabere:

Uno: cei care am alergat, formatie schimbata fata de data trecuta.

Secundo: blag, olteanu, raimonda (dupa fuga, doamne ce conditie are fata asta), calin misan si restul colegilor au tras un 4 pe 4 de zile mari la baschet.

New entry azi: eternul Bacalu, venit la pachet cu snautzerul sau pitic si cu parul valvoi, si Daniel Rus. A lipsit Ali si domnul Barna. Si Cristi Bara a venit ca dupa aia sa plece…din pacate. Lasa Cristian ca revii data viitoare obligatoriu…doar esti gazda…

Mi-a lipsit mult „prietenul meu” pe care il incurajez la alergat, un tip solitar mereu, care la inceput, asa….o luna…nu mi-a raspuns la salut ca dupa aia sa ma asalteze cu aplauze.

Una peste alta a fost o editie buna, am bagat cu Bacalu 4 ture jumate.

A lipsit si Donkey, omule, ti-am simtit lipsa!

Peste o saptamana ne reunimdin nou, la ora 10.00 la alergat si….cafea.

Părerea ta contează:

comments

One thought on “Mai slabim si noi ca suntem grasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *