Mâine se lansează Anuarul APPC pe 2012

Asociaţia Profesioniştilor din Presă Cluj (APPC), singura asociaţie profesională a ziariştilor clujeni, lansează vineri a şasea ediţie a Anuarului Presei Clujene, un produs premium ce reuneşte într-un volum câteva zeci dintre cele mai bune produse jurnalistice publicate în mass-media locală în 2012.

„Ediţia din acest an a anuarului e una inovativă”, spune preşedintele APPC Cluj, Cosmina Fernoagă. „Este pentru prima dată în istoria asociaţiei şi, credem noi, e prima dată în Cluj când un volum tipărit are o componentă multimedia. Textele colegilor din presa audiovizuală şi online unde a fost cazul, sunt însoţite de coduri Quick Response (QR), care scanate cu o tabletă sau un smartphone conduc utilizatorul către elemente multimedia, în special reportaje video, ce completează textul”.

Anuarul Presei Clujene 2012, apărut la editura Eikon din Cluj-Napoca, va fi lansat vineri la ora 18, în incinta Casino-ului din parcul central din Cluj-Napoca.

Asociaţia Profesioniştilor din Presă Cluj reuneşte câteva zeci de ziarişti din judeţ, din presa scrisă, audiovizuală sau online, şi este deschisă în permanenţă înscrierilor. A fost fondată de 40 de jurnalisti în 2005 iar conducerea acesteia se schimbă anual. În acest an, preşedintele asociaţiei este Cosmina Fernoagă, jurnalist la ZIUA de CLUJ, iar în Colegiul de Conducere se mai află Cosmin Puriş – jurnalist la Făclia de Cluj, şi Alin Şutea – jurnalist la ZIUA de CLUJ.

Mai multe aici

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *