Maria Raducanu, ce voce!!

Azi e mare concert mare de jazz. De la ora 20.00, se va produce in May Way  Club Cluj, ultracentral,  renumita cantareata de jazz Maria Raducanu acompaniata de pianistul Sorin Terinte. Pe ultimul l-am mai vazut in Diesel, e un pianist excelent. Maria Raducanu e ceea ce  se numeste o…. voce. Este o artista completa, de mare sensibilitate, una din putinele voci bune de jazz consacrate. La Cluj eu cunosc o serie de soliste tinere, care canta prin baruri, la Ce? sau prin Origine, fete tinere, care tin concerte de calitate.  Sunt deci un obisnuit al serilor de jazz. Cand sunt astfel de seri fac pe dracu in patru sa ajung. Din studentie imi place jazzul, acasa ascult foarte mult, am CD-uri bune cu jazz.  De aceea pentru mine e obligatoriu de vazut acest concert al Mariei Raducanu.

Pentru informatii suplimentare vedeti aici profilul complet al artistei. Ea a mai concertat in Cluj.

Este foarte important sa mergem ca sa incurajam scena jazz din Romania, sa aiba public. Nu o sa regretati cei care veniti pentru ca Maria Raducanu chiar are valoare.

Vine si o serie de amici de ai mei, cum e Daniel Rus, Emil Moldovan, Dan Ciulea,Renata Tegzes, oameni faini. Vom sta impreuna, vom asculta muzica buna, mai o poveste, mai un comentariu , ca dupa atatea zile tensionate, dupa atatea articole pro si contra Arafat avem ce povesti. Stiu ca risc sa pierd o parte din Real Madrid-Barca, dar magia jazzului e greu de contestat. O sa incerc sa impusc doi iepuri deodata, mai ales ca acest concert incepe la 20 iar derbyul la 23. Om vedea. In cel mai rau caz ma uit la repriza a doua ca nu cred ca Maria va canta 4 ore!

Cu astea zise ne vedem la concert, nu?

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *