Megadeth concertează la Arenele Romane

megade10Preluare de pe Ziua de Cluj:

Dave Mustaine, solistul trupei Megadeth, a lansat spotul de prezentare a festivalului Gigantour, cu puţin timp înainte ca aceasta să sosească în Romania pentru concertul din 22 mai.

Gigantour, festivalul creat de Dave Mustaine, anunţă pentru ediţia din 2013 trupele Black Label Society, Device, Hellyeah, Newsted şi Death Division, toate fiind alese personal de solistul de la Megadeth. Turneul va începe în iulie si va trece prin oraşe din Canada şi Statele Unite.

Mustaine a fondat trupa în Los Angeles în 1983, printre cele mai cunoscute piese fiind “Symphony of Destruction”, “Peace Sells”, “Holy Wars… The Punishment Due”, “Sweating Bullets”. Megadeth a vândut în trei decenii 38 de milioane de albume. Pionierii thrash-ului au 20 de discuri de platină, aur şi argint şi  11 nominalizări la premiile Grammy. Pe 4 iunie vor lansa cel mai nou material discografic, “Super Collider”.

Componenţa trupei este Dave Ellefson (bass), Shawn Drover (tobe), Chris Broderick (chitară). Concertul de la Bucureşti va avea loc la Arenele Romane, fiind organizat de Project Events.Clujenii care vor să comande biletele online o pot face de pe site-urile Biletoo.ro, BLT.ro, Bilete.ro, MyTicket.ro şi IaBilet.ro.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *