Melancolii de toamna

Asa cum e vremea afara, absolut superba, practic cea mai frumoasa perioada a anului, pentru mine, toamna tarzie, cu soare caldut-invaluitor, care te imbie la plimbari prelungi pe strazi goale, neumblate, asa si e mintea mea, plina de amintiri, nostalgii, melancolii de toamna. Nu cred ca exista amnezie de toamna dar melancolii cu siguranta.

E partea frumoasa a toamnei, cea in care soarele iti zambeste, faci ultimele plimbari la tricou, ultimul picnic lejer , fara frica frigului si a ploilor. Vine curand si partea urata a toamnei clujene, ceturi prelungi, umezeala orasului germanic, ploi lungi-chiar ar trebui sa vina ca e seceta mare in mediul rural ne unde ne vine papa….

Un jazz usor, un saxofon cu pian si cu o chitara moale, o cafea buna langa care gandurile iti fug departe…..la Vama pentru mine, magic place, sau oriunde…dispar acum obligatiile, micile dusmanii, eternele probleme micute care ne mai amaresc viatza…

Anii trec dar la Cluj toamna ramane o atractie irezistibila iar plimbarile dau ocazia nesfarsitelor melancolii de toamna….Toamna nebun de frumoasa la Cluj, geniala sintagma lui Horea Badescu….

PS

candidatura lui Basescu m-a lasa complet indiferent, semn ca pe asa o vreme superba mutarile politice sau greva de maine ma lasa complet rece, nici nu ma intereseazaaaaaaa. Mai bine la un forbal la madisz sau o berica cu Oaki, Coschi si Muri…amici eterni si fideli.

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *