Nazareth-primul concert tare al anului la Cluj!

Primul concert tare de rock al anului va avea loc sambata, 28 ianuarie, ora 19, la Casa de Cultura a Studentilor. Vine la Cluj o legenda a muzicii rock, infiintata in 1968, scotienii de la NAZARETH. Pentru mai multe informatii aveti aici, in limba engleza, un link: http://en.wikipedia.org/wiki/Nazareth_(band)

E a doua trupa mare care vine la Cluj, din perioada parintilor rockului, dupa legendarii Ten Years After, trupa ce a concertat cam in anonimat la Cluj impreuna cu veteranii RIFF din Sibiu,  anul trecut, tot la CCS. Si preturile la bilete au fost destul de ridicate si inclusiv la Nazareth costa destul de mult, intre 40 si 200 de lei. Mai multe detalii aici 

Trupa britanica are 21 de albume la activ, cel mai renumit fiind Hair of the Dog (1975). O sansa mare sa vedem aceasta trupa de veterani, chiar la Cluj. Eu voi fi prezent nemijlocit, asa ceva nu se pierde, sa vedem ce mai pot acesti veterani. Ovidiu Blag  mi-a pus un CD cu ei… pai au niste piese blues mortale. Sigur, trupa nu prea are fani dar e de mers ca sunt totusi niste artisti vechi. Sigur canta mai bine ca trupele siropoase de pe la noi.

Ok, ne vedem la concert, nu?

 

Părerea ta contează:

comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *